Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szeretnek belém a pasik...

Miért szeretnek belém a pasik ha már az átlagnál egy picit kedvesebb vagyok velük? Mit tegyek hogy legyenek akik "haverként" kezelnek és ne csak a szerelemből legyenek velem?

Figyelt kérdés

16/L.Ahogy kezdek megismerkedni velük egy idő után rájövök hogy ők úgy kezelik a helyzetet hogy mi most úgy beszélgetünk hogy össze fogunk jönni..vannak barátnőim akiknek sok fiú haverjuk van akikkel akár kettesben szoktak találkozgatni barátként. Már azt is mondták nekem hogy egyszerűen nem tudnak a közelembe lenni azzal a tudattal hogy "csak barátok" vagyunk. És nem azért van mert esetleg unalmas/nem vicces/rosszfej vagyok.(nem egóból mondom)

Mint barát nem keresnék a társaságom..mindenki azt szeretné hogy szerelmes legyek belé. Gyerekesen hangzik de ez van :/ és nem csak le akarnak fektetni (van egy két olyan is nyilván) de szeretnek velem lenni, akár úgy is hogy "nem érnek hozzám ha nem akarom" csak legyen köztünk szerelem.

Még annyit hozzá teszek hogy nagyon könnyen beszélgetek mindenkivel és nem szokásom bunkózni (amig a másik fél sem) de állítólag mégis "nehéz hozzám férkőzni, nehéz megszerezni"

Vagy lehet hogy azért mert tudat alatt flörtölök? Hogyan viselkedjek úgy hogy kedves vagyok de mégsem látszik flörtnek?

Bocsi, lehet kicsit összevissza fogalmaztam de fáradt vagyok. Na mindegy a lényeget leírtam :D szóval ha van valami gondolatotok/tanácsotok a témával kapcsolatban akkor azt örömmel várom :D

2014. jún. 7. 15:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tévedsz. Az igazság: 90% csak megdugni akar, a maradék 10 esetleg többet is.

Mi is tudunk ám szerepet játszani a cél érdekében ;) /F

2014. jún. 7. 19:10
 12/13 A kérdező kommentje:

semmit sem egóból mondtam, akkor most még egyszer leírom.

Nincs se nagy mellem se feszes modell alkatom úgyhogy ez nem jött be gyerekek. Nem mondanám magamat csúnyának de millió sokkal szebb lány van nálam a suliban akiknek nincs ilyen "problémájuk" és NEM PROBLÉMAKÉNT kezelem (én kérek elnézést hogy kiírtam) csak elgondolkodtató, és ezért van az oldal nem? Nem panaszként írtam ki.

Na a lényegre térve ha csak a kinézetem miatt lennének velem akkor ahhoz segg hülyének és unalmasnak kéne lennem de szerintem nem vagyok abban a kategóriában. Sok (igaz)barátnőm van akik nyilván nem meg akarnak dugni és nem azért vannak velem amiért 'szép vagyok'.Tehát lehet hogy esetleg tényleg szeretnek velem lenni vagy mi.

Akkor fiúk, mi számít flörtnek számotokra? Erre már rég kíváncsi voltam.

2014. jún. 8. 11:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Az igazán bombázó csajokkal meg nem mernek kezdeni a pasik. Ebből is kivehető, hogy te inkább a személyiségeddel veszed le a lábukról a pasikat. Nem sértés akar ez lenni, csak leírom hogy mit gondolok. Egyébként ez sokkal szerencsésebb eset mint megközelíthetetlen szépségkirálynőnek látszani.
2014. jún. 8. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!