Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti örülnétek, ha a legjobb...

Ti örülnétek, ha a legjobb barátnőtök meglepne titeket államvizsga napján azzal, hogy elkísér benneteket?

Figyelt kérdés

tudom, biztos ideges lenne, de úgy gondoltam szeretném meglepni, természetesen ha úgy akarná egy szót sem szólnék hozzá az odaúton és nem is a suliban várnám meg, hanem valahol kint, hogy miután végzett együtt menjünk haza...

nem tudom mennyire jó ötlet, nem szeretnék vele összeveszni...ha rákérdeznék biztos azt mondaná, hogy ne menjek vele...épp ezért nem akarok neki előre szólni

2014. jún. 2. 00:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én határozottan nem örülnék. Ilyen komoly vizsga előtt egyedül akarok lenni, lélekben felkészülni a rám váró tortúrára, zavarna, ha valaki ott istápolna.
2014. jún. 4. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!