Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sétatárs a Népligetbe?

Sétatárs a Népligetbe?

Figyelt kérdés

Kellene hetente párszor sétálnom egy órácskát a Népligetben délelőtt vagy délután, de egyedül nincs kedvem elindulni. Csak sétálnánk, beszélgetnénk. Lehet fiatalabb és öregebb, férfi vagy nő, nekem mindegy. Partnerem van, nem társat keresek.

50/F

2014. máj. 31. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért kell sétálnod? Miért pont a Népliget a cél? Ott elég sok rosszarc van.
2014. máj. 31. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Népliget :) a perverzek kirándulóhelye....
2014. máj. 31. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyet se hallottam még, viszont ötletes :D
2014. máj. 31. 16:10
 4/7 A kérdező kommentje:
A napi egy óra séta egészséges. Nekem soha semmi problémám nem volt a Népligetben nappal. Mindenütt vannak nemkívánatos elemek, kivéve a Holdon vagy a tenger fenekén. Azért Népliget, mert az van a legközelebb.
2014. máj. 31. 17:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Sokan írnak ide, hogy magányosak, depressziósok, munkanélküliek, nincs miért kimozdulniuk a lakásból, és mégis, ha felajánlunk valamit, akkor úrrá lesz rajtuk a paranoia és ellökik a segítő kezet.

Pedig foglalkozom filozófiával, vallásokkal, pszichológiával, szeretek segíteni, szóval az illető(k) jól járnának. És ingyen van a séta és a beszélgetés is, ami máshol 5000 Ft-nál kezdődik. Cserébe csak annyit kértem, hogy kísérjen el valaki.

2014. jún. 1. 10:05
 6/7 anonim ***** válasza:

1) Nem vagy valami bizalomgerjesztő. 50 éves férfi aki délelőtt délután ráér (vagyis valószínűleg munkanélküli) és pont a flúgosokkal teli Népligetben akar sétálni? Na ne.

2) Van partnered, vagyis lenne kivel sétálnod. Miért kellene egyedül menned sétálni?

Ráadásul itt tizen- és huszonévesek szoktak ismerkedni, miért olyan helyre írsz ahol mi vagyunk többségben? Abban a kategóriában akarod felajánlani " a segítő kezet" ahol a legtöbb lelkiproblémás tini van? Nem köszi. Én lányként tuti nem mennék el veled.

2014. jún. 1. 10:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Ezzel a hozzászólásoddal is csak engem igazolsz. Ezt a civilizációt a gyökeréig megfertőzte a gyanakvás és a paranoia. Az elidegenedés csúcsra van járatva, a generációs szakadékok egyre mélyülnek. Hála a médiának, az oktatásnak, stb.

Nem fogok neked magyarázkodni. Akiket valóban érdekelnek a miértek, azok majd írnak privátba. Lehet, hogy hihetetlen, de őszinte, egyenes, gerinces, segíteni tudó ember vagyok.

2014. jún. 2. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!