Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincsenek normális...

Miért nincsenek normális barátaim?

Figyelt kérdés

19/F

Egy kicsit ugyerzem, hogy meghaladtam a korom, nehezen tudok a korosztalyommal kijonni.

Annyira egyszeru a legtobb ember korulottem, hogy nincs mirol beszelni veluk. Lehetne nagy tarsasagom meg szivesen is latnak ha odamegyek, de egyszeruen ugyerzem magam ott mint egy apuka a gyerekenek a szulinapjan. Nekem nem megy ez a beszeljunk a semmirol tema. Egyszeruen ott allok mint egy szerencsetlen, es fogalmam sincs mit szoljak hozza a hulyeseghez.

Vegul is igy vannak haverjaim, de en szeretnem ha lennenek barataim. Akikkel osszetudnek jonni szabadidoben, es barmirol tudnank beszelni.

Nemvagyok depresszios, imadom az eletemet, tenyleg nagyon jo. Minden erdekel, es mindenben otthon vagyok, sprotolok, 13 eve zenelek es komoly zeneket szerzek.

Testbeszed, hipnozis, ezoteria, mindent csinalok.

Egyszeruen csak tul komoly vagyok szerintem...

Magamon valtoztassak es butuljak le, vagy mashol keressek tarsasgot ?

Mindenfele vannak haverjaim , de csak ilyen szia hogyvagy jol viszony.

Kerlek ne magatok ajanljatok fel, mert kulfoldon vagyok.

Hanem csak valami otletet, hogy hogy viselkedjek, vagy hova menjek..

2014. máj. 30. 08:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha próbálnád irányítani egy kicsit, nem beképzeltnek tűnve a mostani társaságodat is?Lehet, hogy rájuk férne. Vessél fel te témákat, ajánljál nekik programokat, megnézendő filmeket, színházi előadást, esetleg könyvet, vagy vigyél el egy könyvet az összejövetelekre, és ott olvass fel belőlük valami érdekesebb részt, hátha ki lehet őket is mozdítani a semmittevésükből. Vagy hívd őket kirándulni. Valami ilyesmit gondoltam, persze ezenkívül keress más barátokat is, lehet az egy felnőtt ember is. Már úgy értem,nem a te korosztályod.
2014. máj. 31. 10:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Elgondolkodtato....

Igen a felnottekkel jobban is kijovok, viszont veluk alig lehet 2szot beszelni mert mindenki rohan.

2014. máj. 31. 11:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a volt gimnáziumi egyik tanárnőm még mindig - ha nem is a barátnőm, mert annál sokkal idősebb - de a pótmamám.Két-három havonta meglátogatom, elbeszélgetek vele. Amikor befejeztem a gimiben a tanulást, visszamentem a suliba, meglátogattam, és onnan folytatódott a kapcsolat. Mindig nagyon örül, amikor jelentkezem. De ő olyan, hogy több diák is szívesen van vele, mások is szívesen felkeresik. Nincs egy ilyen ember a közeledben?
2014. jún. 1. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!