Mit szóltok ehhez? Ilyen egy " igaz barát"?!
Nem szép dolog ajándékot visszakérni, de visszaadnám.
Biztos megbeszélték ezt a tv ajándékozást a barátod és a párja?
Lehet hogy arra megy ki, hogy vedd meg, de ez akkor is inkább párja ötlete lehet.
Nem tartom jellemes dolognak az ajándék visszakérését, de ahol kevés a pénz, ott párok között többször van vita pártízezres tételeken is, igen a nélkülözés általában a jellemet torzítja.
Nem tudom,de ez így elég gáz!Ha megbeszéltetek valamit akkor tartsátok is ahhoz magatokat!
Gondolom úgy is visszaadod,így hát azért azt ne várják el hogy Te vigyed vissza,jöjjenek ők a tv-ért!
Ezt Én elég nagy b**ságnak tartom!
Úgy néz ki a dolog szerintem hogy a párja valamiért nem kedvel téged,és így akar most belepiszkítani a barátságotokba(sajnos olykor jellemző az ilyen nem minden nő tud örülni hogy az embernek vannak cimborái)
Szóval ez tuti a csaj hibája,barátodra ezért ne haragudj,de azért kérdezd meg hogy ez most akkor mi volt!Én ezt azért a megjegyezném tutira ,de nekem ilyen a barátaimmal nem történik meg mert őszinték vagyunk egymáshoz és nem is szúrnánk ki így egymással és az adott szóhoz tartjuk magunkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!