Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit szóltok ehhez? Ilyen egy...

Mit szóltok ehhez? Ilyen egy " igaz barát"?!

Figyelt kérdés
A legjobb barátom összeköltözik a párjával. A költözésnél nem akarnak annyi cuccot megtartani, így az egyik tv-t nekem adták. Ingyen, mondván ez nekik nem kell. Régebbi típusú, de nagy képernyős tv. Elfogadtam, örültem is neki. Pár nap múlva szólt a haverom, hogy a párja eladta és, hogy vissza tudom-e adni. Mit reagálnátok erre?

2014. máj. 27. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mit szólnék?: Persze.
2014. máj. 27. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz.
2014. máj. 27. 15:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem szép dolog ajándékot visszakérni, de visszaadnám.

Biztos megbeszélték ezt a tv ajándékozást a barátod és a párja?

2014. máj. 27. 15:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, megbeszélték. Vissza is adom. Arra is gondoltam, hogy nem-e arra megy ki a játék, hogy megvegyem.
2014. máj. 27. 15:30
 5/12 anonim ***** válasza:
De lehet, arra megy ki. Ezért add vissza, és a helyén kezeld a jövőben ezt az embert.
2014. máj. 27. 15:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy arra megy ki, hogy vedd meg, de ez akkor is inkább párja ötlete lehet.

Nem tartom jellemes dolognak az ajándék visszakérését, de ahol kevés a pénz, ott párok között többször van vita pártízezres tételeken is, igen a nélkülözés általában a jellemet torzítja.

2014. máj. 27. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Legközelebb semmit ne fogadj el töle...még egy fagyit se..és ha kérdi miért.csak .Mond félsz vissza kéred mindjárt..!!!
2014. máj. 27. 15:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom,de ez így elég gáz!Ha megbeszéltetek valamit akkor tartsátok is ahhoz magatokat!

Gondolom úgy is visszaadod,így hát azért azt ne várják el hogy Te vigyed vissza,jöjjenek ők a tv-ért!

Ezt Én elég nagy b**ságnak tartom!

Úgy néz ki a dolog szerintem hogy a párja valamiért nem kedvel téged,és így akar most belepiszkítani a barátságotokba(sajnos olykor jellemző az ilyen nem minden nő tud örülni hogy az embernek vannak cimborái)

Szóval ez tuti a csaj hibája,barátodra ezért ne haragudj,de azért kérdezd meg hogy ez most akkor mi volt!Én ezt azért a megjegyezném tutira ,de nekem ilyen a barátaimmal nem történik meg mert őszinték vagyunk egymáshoz és nem is szúrnánk ki így egymással és az adott szóhoz tartjuk magunkat!

2014. máj. 27. 15:45
 9/12 anonim ***** válasza:
# 7/8 Ez is egy jó ötlet,de nem hinném hogy ebben az ügyben a barátja áll :)
2014. máj. 27. 15:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Elég nagy patkányság... Kérd számon, hogy most ez mi?
2014. máj. 27. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!