Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Leszbikus lányok? 17/f

Leszbikus lányok? 17/f

Figyelt kérdés

Szívesen barátkoztok fiúkkal? Illetve, a szexuális beállítottságotokat leszámítva általánosságban mások a tulajdonságaitok, mint egy hetero lánynak?

Csak érdekel, remélem nem bántottam meg senkit ezzel a kérdéssel.

2014. máj. 24. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
Mi holnap tartunk egy jó kis fagyizgatást és 69-ezést, ha szeretnéd, szívesen csatlakozhatsz, szépfiú! A popóm szabad lesz :) 16/F és 17/F
2014. máj. 24. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Teljesen emberfüggő mindkét kérdésedre a válasz. Én szívesen barátkozom fiúkkal, jól érzem magam velük kisebbként eléggé tomboy voltam, így azt hiszem könnyebben tudom őket megérteni.

Szerintem a belső tulajdonságokat nem befolyásolja ennyire a szexualitás. Persze, mindig lehet rá kivételt találni, aki azt mondja "én a szexualitásom és kőkemény sztereotípia vagyok" de na. Mondhatni fiúsabb gondolkodásom van, de én azt annak tudom be, hogy apa nevel totyogós korom óta. Ettől függetlenül vannak ugyanúgy "átlag lány" tulajdonságaim is. Ezek mind (fiús és lányos dolgok) megvoltak már akkor, amikor hidegen hagytak a lányok, a fiúk és a szexualitás. A környezet befolyásol ilyesmit, nem pedig olyasmi amit páran tizenévesen, páran később fedeznek fel magukban, elvégre ekkorra már a személyiségünk valamelyest kialakult.

17l

2014. máj. 25. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:

nem szeretek fiúkkal barátkozni, mert:

- egy lánnyal jobban kijövök

- ha többet gondolnak rólam mint barát, és én kikosarazom őket, akkor már nem érdeklődnek felém

- túl érzelmes vagyok, amit nem igazán szeretnek bennem

Régebben a fiúkkal jöttem ki, mára már inkább személyfüggő...

18/l

2014. máj. 26. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Gyerekkorom óta mindig szívesebben barátkoztam lányokkal, mint fiúkkal.

A tulajdonságaimat nézve pedig ugyanolyannak tartom magam, mint egy hetero lány. Nem öltözök vagy viselkedek fiúsan, lányos dolgok érdekelnek.

18/L/leszbikus

2014. máj. 26. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!