Csúnyácska gamer/kocka lányokkal beszélgetnék. Vannak itt? (fröcskölődő kommenteket kérem mellőzni. )
Nem attól okos valaki, hogy tudja, hogy csúnya. Képzeld el, én se szerettem magamat. Tudod mit csináltam? Tettem érte. 2 év állandó fogszabályzó, még 2 év esti. Teszek azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Ettől talán okosabb lesz valaki, mert nem sajnáltatja magát, hanem tesz érte. Veled nem tudom mi a gond, de tenni kell érte!
Sok sikert!
Nem lehet mindenki szép, ezt azért remélem te is be látod... van ami ellen nem lehet tenni.
Az hogy te változtattál tök jó, nagyon ügyes vagy, de nem mindenki akar/tud. És miért zavar annyira, ha hasonló embereket keresek mint én? Ezt az egyet mond meg nekem legyél szíves.
Köszi a roppant "hasznos" tanácsoka...
Azonban ha nem szeretnél a kérdésre válaszolni, akkor legyél kedves máshol bölcselkedni, köszönöm.
Nem azzal van bajom, hogy te csúnyának tartod magad.. Hanem azzal, hogy két címszó alapján keresel lányokat. Csúnya és kocka. A másodikkal nincs is gond. De miért nem lehetett ezt, így kiírni? Muszáj volt azt is hozzátenni, hogy csúnyácska? Lehet pont egy "bombanőnek" tetszenél. Plusz ezzel meg is sértheted a párodat, ha pl. innen találnál.
Plusz, ha munkanélküli leszel, akkor is azt mondod, hogy nem tudsz ellene mit tenni? Ha nem akarsz, akkor nem is lesz semmi változás. Jómagam is maradhattam volna olyan, aki nem szereti magát. De tettem és még teszek is érte. Nem mindig a kifogásokat kell keresni..
Nyugodtan pontozgassál le, ha ilyen bunkó vagy amúgy meg.. Az igazság fáj a legjobban. Szívesen!
Nézd kedves akárki. Én úgy gondolom, hogy ha egy ember csúnyácska, és azt tudja magáról és el tudja fogadni, hogy amin nem tud változtatni azt el kell hogy fogadja, az nem sértődik meg ilyenen. Én is túl vagyok már ezen, nem sértődöm meg. Azért keresek ilyen kaliberű hölgyet, mert akik ilyenek, könnyebben el tudják fogadni a másikat olyannak amilyen, ezért adtam meg ezt az egyik kritériumnak, mert nálam igen csak háttérbe szorul külső.
Amúgy meg köszi, van biztos melóm, a lepontozás meg nem a véleményed miatt ment, hanem mert semmi köze a kérdéshez, ergo nem hasznos számomra, de azért köszönöm hogy megosztottad velem.
Annyira primitívek az emberek.
"..tudja magáról, hogy nem szép.."
Mindenkinek más a szép, s oké, beismerem. Sajnos manapság nagyon sok lány szenved önbizalomhiányban, de hidd el, mindenki szép valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!