Mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok mert nem tudom mit vegyek az egyik baratnomnek. Jovoheten lesz a szulinapi bulija es nincs otletem. Megkerdeztem es azt mondta hogy csak tabletet szeretne. Amugy meg fiusan oltozkodik, nem festi magat, koromlakkot sem hasznal stb... Ha tudtok legyszives segitsetek!!2014. máj. 23. 19:56
1/2 anonim válasza:
hmm.. vmi ajandek targyat ami emlekezteti egy kozos elmenyetekre ;) hidd el nyero lesz.
2/2 anonim válasza:
Mit szólnál egy barátság-nyaklánchoz? Örök klasszikus. :)
De van még pár ötletem:-Fotóalbum a ti fotóitokkal
-Ha van valami hobbija, akkor ahhoz kelléket.(pl. rajzolás--- festékek, szénceruza)
-Valami ruha
-Egy barátság-doboz... Azaz. Veszel egy szép dobozt, ragasztasz rá egy képet rólatok, és beleteszel közös emlékeket. Mondjuk egy rágós papírt, amihez valami vicces emlék kötődik, vagy valami
-Egy befőttes üveg cetlikkel, mindegyikre egy-egy emlék írva. :) Remélem, tudtam valamit segíteni, ha pedig nem, remélem, hogy találsz valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!