Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van 2 legjobb barátnőm,...

PorosAnnaBoglárka kérdése:

Van 2 legjobb barátnőm, mindkettőben jóban vagyok. (voltam) Egy ideje nagyon rászálltak az animékre. Nem nagyon foglalkoznak velem, inkább csak egymással. Mit tegyek, hogy többet tudjunk együtt lenni?

Figyelt kérdés

Bármikor, amikor csak lehet, animéket rajzolnak, és azokról beszélgetnek. Mindkettőjüknek van Skype-ja, de nekem nincs. Minden nap írogatnak egymásnak. Egyszerre nézik meg az animéket. De nekem valamiért nem mondják meg a címeiket. Elkezdték a japánt is tanulni, és azt sem mutatták meg nekem. Aztán nemrég megkérdezte tőlem az egyikük, hogy "lehet, hogy nem szeretem az animéket, de azért mit szólok a rajzához. " Én erre megkérdeztem, hogy mégis honnan veszi. Hogy nem szeretem őket? (Megjegyzem, tényleg nem vagyok annyira oda értük, mint ők, de ezt nem mutattam ki) És ekkor azt mndta, hogy akkor tanuljam én is velük a japánt. Felajánlotta, hogy másnap hoz nbekem egy füzetet, (mert nekik már van egy-egy ilyen) amikbe beleírhatom a japán dolgokat. Azóta semmi sem történt. Nem beszélgettünk többet erről. De általában szoktunk beszélgetni, de csak a háziról, az ebédről...

És megkérek mindenkit, hogy normális válszokat adjon!

2014. máj. 21. 22:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Rendben van, elkezdek egy animét, de ha nem ugyanazt nézem, mint ők, akkor nem nagyon érne semmit. És sajnos nem tudom, hogy ők mit néznek! :( Megkérdezni viszont nem szeretném, mert az olyan tolakodó, vagy nem is tudom... A japánt már elkezdtem tanulni, ezt tudják is, és semmit sem mondanak róla. (Vagyis egyszer azt mondta az egyikük, hogy könnyebben tanulhatnám, ha tudnám velük nézni az animéket, mert ők ezt japánul teszik. Kár, hogy nem tudom.) Az új barát ötlet pedig nekem olyan hűtlennek tűnik. Mi van, ha azt hiszik, hogy utálom az animéket, és ezért nem mondják el a címeiket? (Mert én nem utálom, egyszer néztem egy ilyesmit, az Avatar Aang legendáját, és az tetszett)
2014. máj. 22. 20:51
 12/17 anonim válasza:
Hat kerdezd meg hogy mit neznek, es mondjad hogy teged is erdekel es neki szeretnel kezdeni az egyiknek, melyiket ajánlják.. tuti mondani fognak vagy 5-ot :D ha megsem mered megkerdezni akkor meg ird la a korukat.. kb meg tudjuk mondani hogy milyen animeket neznek :)
2014. máj. 23. 11:07
 13/17 anonim ***** válasza:
"A hármas barátságban valaki mindig háttérbe szorul."
2014. máj. 23. 15:53
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is kezdj el egy két animét, de lehet h inkább le kéne ülni és megbeszélni ezekkel a "barátnőkkel" (ne haragudj, de azért nem szép dolog így viselkedni) hogy hogy érzel. Ha tanácstalan vagy, hogy mit kezdj el, nyugodtan írj privátban, van pár anime a hátam mögött, tudok ajánlani. :))

Megjegyzem, szerintem nem kellene a barátnőidnek ilyen kirekesztőnek lenniük. Én se csak animésekkel tárgyalok. :)

Üdv: Arien

2014. máj. 23. 17:08
 15/17 anonim válasza:
Szia! Nézem itt a kérdéseket/válaszokat és csak kiváncsiságból kérdezem hogy hogy haladsz a helyzettel? Te is fan lettél? Megint többet lógtok egymással? Vagy már más barátaid vannak? Bocsánat ha valami rosszat kérdeztem elöre is! :)
2014. júl. 2. 20:34
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát.. Már én is nézek animéket, és tényleg vannak jók, de sajnos a legtöbb nem valami szimpatikus. Ők megint ugyanazt nézik, én mást. Bár mostmár azért érdekesebb dolgokról is beszélünk, kicsit jobban összeszoktunk. (Remélem, egyre jobb lesz.)
2014. szept. 27. 11:56
 17/17 anonim válasza:
Az én legjobb barátnőmmel is ugyanaz van.
okt. 15. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!