Van 2 legjobb barátnőm, mindkettőben jóban vagyok. (voltam) Egy ideje nagyon rászálltak az animékre. Nem nagyon foglalkoznak velem, inkább csak egymással. Mit tegyek, hogy többet tudjunk együtt lenni?
Bármikor, amikor csak lehet, animéket rajzolnak, és azokról beszélgetnek. Mindkettőjüknek van Skype-ja, de nekem nincs. Minden nap írogatnak egymásnak. Egyszerre nézik meg az animéket. De nekem valamiért nem mondják meg a címeiket. Elkezdték a japánt is tanulni, és azt sem mutatták meg nekem. Aztán nemrég megkérdezte tőlem az egyikük, hogy "lehet, hogy nem szeretem az animéket, de azért mit szólok a rajzához. " Én erre megkérdeztem, hogy mégis honnan veszi. Hogy nem szeretem őket? (Megjegyzem, tényleg nem vagyok annyira oda értük, mint ők, de ezt nem mutattam ki) És ekkor azt mndta, hogy akkor tanuljam én is velük a japánt. Felajánlotta, hogy másnap hoz nbekem egy füzetet, (mert nekik már van egy-egy ilyen) amikbe beleírhatom a japán dolgokat. Azóta semmi sem történt. Nem beszélgettünk többet erről. De általában szoktunk beszélgetni, de csak a háziról, az ebédről...
És megkérek mindenkit, hogy normális válszokat adjon!
Szia!
Szerintem is kezdj el egy két animét, de lehet h inkább le kéne ülni és megbeszélni ezekkel a "barátnőkkel" (ne haragudj, de azért nem szép dolog így viselkedni) hogy hogy érzel. Ha tanácstalan vagy, hogy mit kezdj el, nyugodtan írj privátban, van pár anime a hátam mögött, tudok ajánlani. :))
Megjegyzem, szerintem nem kellene a barátnőidnek ilyen kirekesztőnek lenniük. Én se csak animésekkel tárgyalok. :)
Üdv: Arien
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!