Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, ha egy perc ideje...

Mit tegyek, ha egy perc ideje sincs rám? Tudom, munka, suli, színház. De hol maradok én?

Figyelt kérdés

Gimiben lett egy tök jó csapatunk, 6 lány, igazán szoros kapcsolatban 2-vel voltam, velük mindent megbeszéltem és meg is beszélek a mai napig. Gimi után volt egy felejthetetlen nyár, majd az "új élet", mi a másik barátnőmmel Pestre egyetemre mentünk, Ő pedig a GNM színitanodába, reggeltől estig bent van, ha végez, akkor meg próbál, hétvégente előadások, alig tudunk találkozni, még beszélni is. Tudom , hogy nem tehet róla, csak annyira rossz, mert nem akarok őt elveszíteni, de egy teljesen más világba csöppent bele, mindennap táncóra, akrobatika, régen volt meki, vagy valami, de most már az sem lehet, mert figyelnie kell a súlyára.

Nem akarok igazságtalan lenni, szeretem őt, csak úgy érzem egyre inkább nő a távolság közöttünk.

Mit tegyek/tegyünk?

#színház #barát #GNM színitanoda
2014. máj. 19. 23:49
 1/3 Fish1 ***** válasza:
Ha még nem tetted, akkor mondd el neki ezt, hogy úgy érzed, hogy nő a távolság köztetek. Attól függően, hogy mit lép, lehet továbbmenni.
2014. máj. 20. 03:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Beszélj vele... Az a baj, hogy mindenkinek annyi ideje van a másikra, amennyit rászán :/
2014. máj. 21. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha igazából akarna sokkal több időt szakitana a másikra
2021. júl. 14. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!