Mit tegyek, ha egy perc ideje sincs rám? Tudom, munka, suli, színház. De hol maradok én?
Gimiben lett egy tök jó csapatunk, 6 lány, igazán szoros kapcsolatban 2-vel voltam, velük mindent megbeszéltem és meg is beszélek a mai napig. Gimi után volt egy felejthetetlen nyár, majd az "új élet", mi a másik barátnőmmel Pestre egyetemre mentünk, Ő pedig a GNM színitanodába, reggeltől estig bent van, ha végez, akkor meg próbál, hétvégente előadások, alig tudunk találkozni, még beszélni is. Tudom , hogy nem tehet róla, csak annyira rossz, mert nem akarok őt elveszíteni, de egy teljesen más világba csöppent bele, mindennap táncóra, akrobatika, régen volt meki, vagy valami, de most már az sem lehet, mert figyelnie kell a súlyára.
Nem akarok igazságtalan lenni, szeretem őt, csak úgy érzem egyre inkább nő a távolság közöttünk.
Mit tegyek/tegyünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!