Emos akarok lenni!?
Sziasztok!
Kezdem ott hogy utálom az életem! miért kellett megszületnem!!!??? Anyám azzal izél(szinte minden nap) hogy kötelező kitűnőnek lennem a 8 általánosban, a gimnáziumban(hát persze hogy a Radnótiban vagy a Ságváriban) is, bár erre azt mondta hogy megengedi hogy legyen 1-2 négyesem(hurrá felszabadultam!:P) és az egyetemen a hármast már nem nagyon,de megengedi. Ezek kedves gesztusok meg minden de már nagyon idegesít!
Az iskolában is rossz mert vannak a "menők" és a "lúzerek" (sztem el sem kell mondanom hogy melyikbe tartozom) , és ezekből az úgynevezett menőkből van két lány akik állandóan piszkálnak a "nagy seggemmel" és hogy "milyen sz*r ruhákban járok" mert nem az árkádban vagy a centrumban vettük. És amúgy ez a két csaj bff és sülve főve együtt van. Rohattul idegesítenek már.
Egyébként egyszer infó órán Evanescence- My Immortal című számát kértem(mert infón lehet zenét kérni amíg dolgozunk) és az egyik megszólal hogy: na de te ilyen zenéket hallgatsz?- hát tudjátok ezzel a r*banc hangsúllyal- és erre az egész osztály el kezd röhögni.
Hát ezekért és az ilyesmikért szeretnék emos lenni. Az egyik barátnőmnek is szinte ugyanez a baja és ő már emos.
Kötelező fekete ruhákban járnom (mert semmiképpen nem akarok pózer lenni) és erősen sminkelnem vagy elég ha csak olyan érzelmeim vannak mint egy emosnak? És amúgy nem vagyok rá büszke de tegnap egy szomorú film (Az osztály-2007) végén kezdtem el vagdosni a kezem mert már elegem van a kínzásokból és a sok hülyéből. Hogy lehetnék emosabb? Előre is köszi a válaszokat!:)
Lehet hogy meglepődtök, de 13/l
Utolsó büszke lehetsz magadra.
Emo korcsok.
Szia.
Nem kell hallgatnod ezekre a média centrikus idiótákra .Szűk látáskörrel rendelkeznek, és megalkották a média irányításával a tökéletes ember képét a fejükben, és ez alapján ítélkeznek.Ebből kifolyólag, ha emo (NEM EMOS) leszel, akkor még többet fognak csesztetni.
És nem kell vagdosnod magad, egy hülyeség az egész.Különben is..Amit Te csinálsz, az valószínűleg karcolgatás, amit a fiatalok többsége elkövet.NE TEDD!Keres valamit, ami visszahozza az életkedved.Én is emo vagyok, és mégsem "bántalmazom" magam.
És nem attól lesz valaki emo, ha mindig feketében jár,stb.Ez leginkább a belsőre, az érzelmekre épül.
Én azt mondom, nézz úgy ki, ahogy akarsz, hallgass olyan zenét, amilyet akarsz, szard le a rosszakaróidat.
Szia! Nekem is volt egy "emo akarok lenni" korszakom 13 évesen, vagdostam, depiztem, sírtam, feketében jártam és utáltam az életem, mert álandóan piszkátak, beszóltak, és nagy vlt a nyomás. Így visszagondolva elég durva volt.. Aztán rájöttem, hogy ez nem az én stílusom, a zenét se szerettem teljesen. Az a lényeg, hogy a sérelmekre, az életkedv nélküliségre ne alapozd a stílusod, mert amikor ezeket kiheverted, esetleg jobb kedved lesz, tehernek fogod érezni a "világfájdalmat", ami a stílussal jár.
Ha viszont tényleg a sajátodnak érzed az emót, akkor hajrá :)Azért az emoként eltöltött 2 év se múlt el nyomtalanul, egy pár bandát még mindig hallgatok, és kizárólag feketében vagyok hajlandó mutatkozni, abban érzem jól magam.
Add önmagad, alakítsd ki a saját stílusod, ne szorongasd be magad egy előre meghatározott stílus keretei közé, és érezd jól magad a bőrödben, ne hagyd, hogy beszóljanak!
Az Evanescence pedig nagyon jó banda, inkább legyél büszke, hogy normális zenét hallgatsz :D
Vagdosni ne vagdoss, nagyon gyorsan rászokik az embert, ha meg túl mélyre vágsz nyomot hagyhat egész életedre, ha meg elfertőződik, könnyen a sürgősségin találhatod magad... Emoknak sem kötelező a vagdosás, aki miatt pózerezne le, az egy paraszt ;)
Fel a fejjel, ne hagyd, hogy kiakasszanak ^^
16/L
Ne légy emos. Legalábbis ezek miatt az indokok miatt ne. :)
El tudom képzelni min mész keresztül. Egy éve nekem is ez volt. Utáltam. De találtam máshol barátokat, s tudva, hogy vannak mások, könnyebben le tudtam őket szarni. Ma már más suliba kerültem. Erős gimibe, ahol olyan barátaim vannak, akik többségében nem is hasonlítanak rám, de elfogadnak. S én inkább a rocker ágazat felé nyitottam. Csak nem járok feketébe, nem iszom le magam, nem beszélek csúnyán, ilyenek. Viszont csak rock zenét hallgatok, és a saját igényeim szerint öltözöm. Amit talán más nem, én rockeres öltözetnek vallok. A magam módján. De nem menekültem abba a világba. Csak az is vonzott. Mint más.
Ne légy emiatt emo! Inkább keress új barátokat. Ha van egy biztonsági talpköved, akkor könnyebben nem veszed észre őket. S nyugodtan vissza is szólhatsz neki. Én erre azt mondtam volna (az Evanescence zenekar leszólása miatt, főleg mert imádom őket :D): Igen. Problem? S ha problémázott róla, csak szórakoznék rajta. Meghatna, hogy ennyire aggódik a zenei ízlésem miatt.xD
A tanulást pedig átérzem. Sőt... nekem nehezebb annyiban, hogy van egy szinte színötös bátyám mellette, és kissé az árnyékában élek. De én már nem a szülőm miatt tanulok. Hanem csak magamért, hogy elmehessek majd. :D
Remélem segítettem! ><
13/L
Ha akarsz beszélgetni, nyugodtan írhatsz! :)
Cs Ewii08 vok egy emo csaj 11 éves!Először is nincs olyan h emos csak olyan h emo!!Nem kötelező a fekete ruha de az emok általában olyat szoktak hordani (mint én is)!!Lehet az csíkos halálfejes kockás általában fehérrel rózsaszínnel szokták ezeket keverni!!
Fel tudod tupírozni a hajad? ha nem itt van kettő link egy pasiról meg agy csajról mert nem tom h lány vagy vagy fiú:
csaj: http://www.youtube.com/watch?v=rxGkdFEfeEk
pasi: http://www.youtube.com/watch?v=RUg5HRltHp8
általában a fiúk szőke fekete vagy barna hajat szoktak viselni de ezt lehet keverni is!!De tök nyolc milyen színű a hajad!
A csajok attól függ milyen fajtályú emok!Nekem barna van de feketés rózsaszínre fogom festeni!Sminkeld is magad de ha csak 13 vagy akk nem muszáj!!
A legtöbb emo pasinak ajak pierchingje van!!!De neked még ennyi idősen ez sem kell!
A csajoknak általkukon az ajkukon a nyelvükön és a fülknél szoktak pierchingek lenni!
A cipőnk vagy torna vagy vans!Vagy deszkás:D
A nacink répanadrág, csőgatya!!!
Általában a fiúknak szegecses az övük a nadrágon vagy halálfejes!!
És ha csaj vagy akk a hajadba rakj valami kiegészítőt pl. hajcsatt, hajpánt, masni!De még nyakláncot karkötőt is hordunk!!
Ennyi jutott az eszembe remélem tudtam segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!