Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha két ember azonos hullámhoss...

Ha két ember azonos hullámhosszon van és tök jól megértik egymást, akkor miért nem barátok?

Figyelt kérdés

Van két ismerősöm,akik eléggé egy szinten vannak,nagyon hasonló ízléssel rendelkeznek,de csak ritkán beszélgetnek,viszont akkor tök jól elvannak,sokat beszélgetnek.

Nem azén dolgom,tudom,de annyira örülnék neki,ha barátok lennének.

2014. máj. 15. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mást jobban szeretnek csinálni, mint beszélgetni, ezért mindketten sajnálják az időt az ilyesmitől valamennyire. Vagy csak az egyik.
2014. máj. 15. 23:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert lusták a kapcsolatot tartani. Vagy nem szeretnek kezdeményezni. Magamból kiindulva írom ezt, nekem is több barátom lenne, ha rámenősebb lennék. De én szeretek sokszor egyedül lenni magamban, nem is lenne kedvem folyton a kapcsolatokat fenntartani. Meg úgy vagyok vele, hogy nem is biztos, hogy annyira kíváncsi rám, nem mászok rá, bár ez tudom hogy hülyeség.
2014. máj. 18. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!