Minden lány barát ilyen?
üdv! 19F vok anno bekerültem egy csupa rendes lány osztályba +1-2 fiú, és össze ismerkedtem 2 lánnyal nagyon jó barátok lettünk 3-an de úgy vettem észre hogy valójában csak az 1-ik(aki be is vallotta hogy tetszem neki nem szerelemből csak úgy) és valahogy szóba jött a barátnője hogy ő se érti hogy miért nem akar járni velem( gondolom ez jött le fiú csak azért barátkozik lányokkal mert akar vmit) hát nem ez volt a célom... egyszerűen jobban kijöttem velük :) ,
én hülye fejemel még év végén még megigértem hogy be megyek hozzá az egyikhez és ez meg tudta akinek tetszem és világosan elmondta mit mondott a másik..... hogy jó lenne ha jönne ő is..... ( mert nem akar semmit tőlem)
hát nem mentem be nyári szünetben
következő tanévben őssze vonták minket a b.osztályal csupa fiú na onnantól kezdve már úgy tettek mintha nem is ismernének......
ezt még most se értem igazán, azóta már külön váltak az egyik lebukott a másik meg tele tetkozta a testét (ő tetszett egy db-ig amíg ki nem használta ezt és inkább lekoptatam nem kellett ilyen barát...... majdnem szerelmes lettem bele egy hajszálon múlt .....
szóval nektek is volt ilyen lány barátotok fiúk /lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!