Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szeretne valaki a barátom lenni?

Szeretne valaki a barátom lenni?

Figyelt kérdés

Nincsen valódi barátom, és egyáltalán nem vagyok átlagos. Úgy érzem szükségem lenne valakire, aki megért és aki nem csak neten hajlandó a "barátom" lenni. Most magányosnak és elhagyottnak érzem magam. :(

És kérlek ne írjatok olyan válaszokat, hogy ha nem csak neten akarsz barátokat, akkor ne a neten keress! :P

2014. ápr. 29. 23:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Részemről lezártam ezt a vitát. Okos enged szamár szenved.
2014. ápr. 30. 00:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Pesti vagyok és ha gondolod barátkozhatunk. Írj, úgy gondolod.
2014. ápr. 30. 00:58
 13/16 anonim ***** válasza:
ha úgy gondolod*
2014. ápr. 30. 00:59
 14/16 anonim ***** válasza:

ha minden jól megy én is pestre kerülök hamarosan, ha gondolod beszélgethetünk:)

20/L

2014. ápr. 30. 17:33
 15/16 anonim ***** válasza:

5# - "máris"

kicsit egyet értek, meg nem is. amikor már nincs erőm, hogy megbizzak valakibe, én is szivesen barátkozom spontán, egyszerű módon, lehet, hogy idiótaságnak tűnik, de attól még nem használtam ki senkit, mert vállalom érte a felelősséget, hálás vagyok, és nem bántom meg őt.. ha magányos, épp hogy szüksége van támaszra, de a kihasználás csak akkor jön, ha utána félre dob, és vannak ilyenek pont ilyen formában mint a kérdező, de attól még nem mindenki olyan, ha van egy kis esze és lelkiismerete.

2014. máj. 1. 13:27
 16/16 anonim ***** válasza:

én lennék, de debreceni vagyok :/

de azért ha gondolod írj..

16/L

2014. máj. 3. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!