Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lesz igy a barátságunkal?

Mi lesz igy a barátságunkal?

Figyelt kérdés

30-as nők vagyunk mindketten. évek óta lelki társak, meghallgattuk egymás gondjàt-bajàt. januàrban a fejemhez vágta(évek óta gondjai vannak a házasságàval plusz egyéb problémák), miért ne ajánlottam fel a "kanapémat" arra a pár hónapra amig talpra áll. én ugy érzem minden tőlem telhetőt megtettem hogy segítsem, de ezt nem vállalhattam be, tudta ő is,honapokra nem, napokra egy hétre szivesen segitettem volna.

azóta a kapcsolatunk eléggé felszines, én megbàntottnak érzem magam-ő nem bízik bennem,néha szépit,hazudik ami számomra érthetetlen mivel nem tartozik elszàmolni valoval nekem, akkor inkább ne mondana semmit de hogy hazudik ...

én eltàvolodtam, ő néha hangot ad ennek, de hogy magyaràzzam meg neki hogy miért is érzek igy ha ő akkor is az ő igazàt fújja(már mondtam neki hogy rosszul esett a januári viselkedése)

2014. ápr. 29. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy a korrekt, ha Te bocsánatot kérsz, aztán hagyod, hogy a barátnőd megnyugodjon. Biztosan el fogja fogadni a bocsánatod. Nem szabad, hogy zavarjon a reakciója, hisz ő fel volt zaklatva, elég gondja van amúgy is (feltételezem). Toleráld neki ezt.
2014. ápr. 29. 11:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért nekem kell bocsánatot kérni? én voltam aki éjjel is őt hallgattam mert részegen épp beszélgetni sirànkozni akart. 3 gyermekem van, neki egy(akit nevel a többi bonyolult), de ő mindig arra hivatkozott hogy a férje nem akarja hogy Beszéljünk, leràott mindig amikor nem volt szüksége rám. a férjével sosem voltam bunkó, vagy tiszteletlen, mégis én vagyok beàllitva a gonosznak. amiért mindig meghallgatam, próbáltam lelkileg rendbehozni, hogy ne hagyja el.magát. nem büszkeség de nem érzem jogosnak hogy ami az ő hibàjàbol rossz (többször meglépte ugyanazt a hibát, hiába próbáltam meg felvilàgositani hogy ez igy nem jo), és a végén én vagyok a szemét aki eltàvolodott....
2014. ápr. 29. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi nem tart örökké. Ennek a barátságnak talán ennyi volt a lejárati ideje. Nincs több dolgotok egymással, ennyi. Cselekedj a szíved szerint. Ne utálkozz és ne ellenségeskedj a barátnőddel, de ne is áldozd be magad neki. Ha teher, mert egyoldalúnak érzed a barátságot, akkor kicsit tarts távolságot. Aztán kiderül, merre billen a dolog. Vagy észbe kap, vagy eltűnik végleg. Várd ezt ki most szépen, nyugodtan.
2014. ápr. 29. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is erre gondoltam, majd idővel kiderül mi lesz.
2014. ápr. 29. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!