Mi lesz igy a barátságunkal?
30-as nők vagyunk mindketten. évek óta lelki társak, meghallgattuk egymás gondjàt-bajàt. januàrban a fejemhez vágta(évek óta gondjai vannak a házasságàval plusz egyéb problémák), miért ne ajánlottam fel a "kanapémat" arra a pár hónapra amig talpra áll. én ugy érzem minden tőlem telhetőt megtettem hogy segítsem, de ezt nem vállalhattam be, tudta ő is,honapokra nem, napokra egy hétre szivesen segitettem volna.
azóta a kapcsolatunk eléggé felszines, én megbàntottnak érzem magam-ő nem bízik bennem,néha szépit,hazudik ami számomra érthetetlen mivel nem tartozik elszàmolni valoval nekem, akkor inkább ne mondana semmit de hogy hazudik ...
én eltàvolodtam, ő néha hangot ad ennek, de hogy magyaràzzam meg neki hogy miért is érzek igy ha ő akkor is az ő igazàt fújja(már mondtam neki hogy rosszul esett a januári viselkedése)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!