Hogyan bókoljak egy lánynak?
Dopsz neki egy puszit majd mondod neki hogy sunázlak bébi! :)
Általában mindent amit dicsérsz rajtuk az jó bók :)
De nem kell semmit sem mondani,adj neki egy szál vörös rózsát vagy a kedvenc virágát,és mondj valami szépet mellé pl Gyönyörű lánynak gyönyörű virág és kész!
Az olyan közhelyeket, mint a "szép a szemed" kerüld el.
Köszönés után félvállról dobj oda egy "csinos vagy ma" féleséget.
A legjobb ha mint előttem is írták, bizonyos helyzetekben bókolsz. Ha mosolyog, azt dícsérd, ha a haját piszkálja, akkor azt.
A rózsát meg a szállóigéket el lehet felejteni. A legtöbb lány szerint szánalmas, gáz dolog.
Arra is figyelj, hogy ne lődd el az összes bókot egyből, maradjon későbbre is. Nem az ajnározásra buknak a lányok, hanem a humoros, magabiztos srácokra. Nem fogod elnyerni a tetszésüket, lealacsonyodsz a szemükben, ha perceken át ecseteled mennyire szépek, és mennyi mindent szeretsz bennük.
Inkább legyen itt-ott 1-2 bók, és egy kis vicces csipkelődés, megjegyzés.
Sose mutasd ki ismerkedésnél egy lánynak, hogy szerinted ő jobb nálad. Mindig egyenlő félként tekints a lányokra. Ha elutasítanak, ne könyörögj, legyen gerinced, és lépj tovább.
Eltértem a témától, tudom, de az 5-ös válasz után úgy éreztem muszáj ezt leírnom.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!