Fiú-lány barátság? Hogyan legyek csak a barátja?
Tedd túl magad rajta. Keress másik fiúkat, keress valakit aki tetszik. :D
Nekem is van ilyen fiú barátom, évek óta tök jóban vagyunk, kölcsönösen egy kicsit többet érzünk egymás iránt (de szerintem nekem fontosabb ő mint én neki) csak nem foglalkozunk ezzel :D
Elmesélem, hogy én hogy jártam, okulj belőle. Legjobb barátok voltunk, aztán én rájöttem, hogy beleszerettem. Mivel tényleg barátok vagyunk, ezt is elmondtam neki. Ezzel nem is lett volna semmi baj, de ő is megszédült, pedig van barátja. Egy hét után rájött, hogy mégsem szeretné elhagyni a párját. (Amúgy én se azért mondtam el mit érzek, hogy elszakítsam, a reakciója engem is meglepett.) Utána majdnem beleőrültem, de mint embert nem akartam elhagyni, így egy idő után (míg rendeztem magamban a dolgokat) újra találkozni kezdtünk, folytattuk tovább a barátságot, én úgy tettem, mintha nem lennék bele szerelmes, ő meg úgy tett, mintha nem venné észre. Így aztán egy idő után elmúlt a szerelem, és "csak" a szeretet maradt meg. Utána még ezt a kis tettetést is meg tudtuk beszélni és tudunk rajta nevetni. A barátságunk lassan évtizedes lesz kisebb hullámvölgyekkel. :)
Szóval a tanácsom az, hogy mondd meg neki, hogy többet érzel iránta, mint barátságot, de ha neki ez sok, akkor nem fogsz rámászni, üldözni, egy idő után túl leszel rajta. Ha nem mondod el, nem fogja érteni, hogy miért változtál meg, és lehet, hogy ettől fog a kapcsolat tönkremenni. A legfontosabb egy barátságban a kommunikáció, az őszinteség, a szeretet! Sok sikert! A szkeptikusoknak és fanyalgóknak azt üzenem, attól, hogy valamit még sohasem éreztek, attól az még létezik!
1es: Akkor ennyi erővel szegény biszexuálisoknak sajnos egyáltalán nem lehetnek barátaik. -.-"
2esnek van igaza: keress valaki mást, aki érdekel... Vagy ha ez nem válik be, akkor kövesd 4es tanácsát és mond meg neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!