Hogy tudnék vele, baráti kapcsolatot kialakítani?
Még 1 éve találkoztam egy lánnyal, amolyan nem is tudom milyen találkozó lehetett. :D
Nem keltetem túl jó benyomást, elégé szorongtam és legtöbbször a kérdéseire kérdésekkel válaszoltam.
Vagy olyan válaszokat adtam, amiket lehet nem kellett
volna.
Ezután a találkozó után, már nagyon nem is beszélgetünk facebookon.
Egy másik ismerősömnek elmeséltem a történetet, aki meg kicsit másképp vette le a dolgokat, és írt a lánynak facebookon, hogy akarok tőle még egy esélyt kérni tőle és tetszik nekem. Aztán visszaírt neki hogy ki az az xy. és kb. ennyi.
Az eléggé megnehezíti a dolgokat, h a barátod megkeverte a szálakat. Innentől bármit lépsz a lány arra fog gondolni, h akarsz tőle valamit.
De szerintem te nem csak baráti kapcsolatot szeretnél, csak bátortalan vagy magadnak is bevallani, hiszen senki sem ragaszkodik valakihez "csak" barátságból egy beszélgetés után,. Na meg ha tetszik valaki, akkor hebeg, habog sz ember...
1 év az sok idő. Ha van módod személyesem találkozni vele, az a legjobb.(persze, csak úgy véletlen, jövet, menet). Ilyenkor köszönhetsz neki, néha hozzá tehetsz egy rövid, de nem nyomakodó kérdést, egy-egy kedves szót. A reakcióiból úgy is látod, h akar-e barátkozni. Ha zavarban vagy, nem kell beszélni, csak hallgasd meg, ha érzi h rá figyelsz az nagyon sokat ér.
A facebookkal az a baj, h nem személyes, és ennyi idő után nagyon eröltetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!