Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mért csinalja ezt?

Szerintetek mért csinalja ezt?

Figyelt kérdés

A suliban vagyunk harman lanyok akik baratok.ebbol a kis tarsasagbol ketten testverek vagyunk egyik az unokatesonk a masik meg csak siman barat. Na szoval ez a csak barat SZERINTEM ki akarja sajatitani az unokatesonkat. Mert van egy lany aki egyel alattunk jar es az unokatesonk mostanaba nagyon joba lett vele. Ami nem is baj. De ez a barat multkor azon bedurcizott hogy azzal a lannyal aki eggyel alattunk jar ahhoz elment az unokatesonk es nem vele maradt ott suliba delutan. Meg mikor napkozbe is at szokott jonni es oda megy az unokatesonkhoz akkor is allandoan ott izel hogy minek megy oda meg akkor egyaltalan addig oda se megy meg ott az a lany.

De multkor meg ott rohogcseltek harman az unokatesonk meg az a lany meg a barat.Es masnap megkerdeztem hogy most birja azt a lanyt?!es az volt a lenyege amit mondott hogy igen . Utanna egy ket nappal meg megin ugyan azt csinalja hogy oda se megy meg stb..

Fogalmam sincs mi baja lehet . Meg velunk is delelott bunko valamikor, del elott meg elhulyeskedik velunk.meg napkozbe csak aztakarja hogy az unokatesonk ra figyeljen ne rank.

2014. ápr. 21. 18:04
 1/2 A kérdező kommentje:
Itt masodszor a vegen delutant akartam irni bocsii.
2014. ápr. 21. 18:08
 2/2 Bsora válasza:
Szia! Hogy miért csinálja ezt, annak több oka is lehet. De az igazat megvallva ez az Ő problémája. Ha köztetek nem tud viszályt szítani és ártani azzal amit csinál, akkor hidd el, nem érdemes vele foglalkozni. El kell fogadni, hogy Ő ilyen (bármiért is) és kész. Ahogy olvastam amit írtál, inkább Ő van nehéz helyzetben, ezért nem tudja mindig megfelelően kezelni a szituációt. Nem írtad a korotokat, de fiatalon minden zavarosabb :) Ezért ne legyetek vele túl szigorúak, mert még ő sem tudja mit miért csinál.
2014. ápr. 27. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!