Miért simogat egy barát?
Figyelt kérdés
Egy idősebb fiú ismerősöm (19) beszélgetés közben hol az arcom, hol a hasam (?!) simogatja meg. Én rászólok, hogy ezt ne csinálja, vagy hátrálok, akkor abbahagyja, de legközelebb újrakezdi. Nem tudom ezt a viselkedését hova tenni, miért csinálja? Már beszéltünk arról, hogy én még túl fiatal vagyok párkapcsolathoz, elvileg nem akar tőlem semmit emiatt (én amúgy sem szeretnék), csak barátkozni. Fél évig próbálkozott, mire megengedtem, hogy üdvözlő-puszit adjon, és megöleljen. Most minden találkozásnál kapom a puszit és ölelést. Lehet, hogy ezt sem kellett volna engednem? Hogyan tehetném véglegesen egyértelművé, de nem bunkó módon (mert nem szeretném megbántani), hogy nem szeretném, ha simogatna? 15L2014. ápr. 17. 20:01
1/4 abszintszalonna válasza:
Sajnos csak a szokásos, közhelyes dumákkal lehet ezt elintézni.. pl. "tudod, hogy bírlak, de ez az ölelkezés meg minden számomra olyan mintha együtt lennénk és én egyáltalán nem állok készen egy kapcsolatra"
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod.
2014. ápr. 17. 20:38
3/4 anonim 

válasza:

Biztos tetszel neki. Vagy ilyen a szeretetnyelve. Mondd neki, hogy ne simogasson.
4/4 anonim 

válasza:

Határozottan kell rászólni,mert ilyenkor a "férfiak" bekattannak!!
Határozott legyél!
Mondom ezt én 2 molesztálásos eset után.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!