Mit mondjak neki, miért nem írtam vissza?
Figyelt kérdés
Egy "barátnőm" írogat nekem pár napja facebook-on, eddig 3 üzenetet küldött, előtte beszéltünk, de most valahogy nem voltam kíváncsi a felszínes hülyeségeire, ezért nem írtam neki vissza, pedig voltam fönt. Mit mondjak, mért nem írtam? Kérlek ne mondjátok, hogy ha érdekelne, már visszaírtam volna, csak néha olyan buta tud lenni, de ezt nem akarom neki megmondani, mert akkor meg megsértődik. Kérlek, segítsetek!2014. ápr. 12. 20:35
1/3 anonim válasza:
"Bocs, nem értem rá visszaírni neked."
Mi ebben a nehéz? :)
2/3 anonim válasza:
Nem értél rá, ezer más dolgod volt, sokat kellett tanulnod, neked is voltak problémáid stb.
3/3 anonim válasza:
Ha az a lány a "barátnőd", akkor miért akarsz vele udvarias lenni? Írd le neki, hogy nem voltál kíváncsi a hülyeségeire, vagy nem voltál olyan hangulatban, hogy a hülyeségeit olvasd. És még nem is hazudsz neki. Túl fogja élni, nyugodj meg. Ha nem akarsz ennyire nyíltan lenni, akkor burkoltan utalj erre, de ne találj ki felszínes, átlátszó kamudolgot, mert az a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!