Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerinted még legjobb barátnők...

Szerinted még legjobb barátnők vagyunk?

Figyelt kérdés

Külső szemlélők véleményére lennék kíváncsi, hogy ki mit gondol.

12 éve vagyunk barátnők, a középiskolában ismerkedtünk meg, legjobb barátnők lettünk. Az elmúlt időkben már, mióta mind a ketten dolgozunk kevesebb időnk volt egymásra, de mindig tudtam, hogy számíthatok rá. A párom megkérte a kezem, nemsokára lesz az esküvőnk, ahova ő is hivatalos természetesen. Viszont a vőlegényemmel 5hónapja együtt élünk és a barátnőm még nem volt nálunk, nem tudja hol lakunk, pedig sokat jár ő is ebbe a városba, mert ők is itt vettek lakást. A lakást 4 hónapja vették meg, még nem laknak benne, de már csinosítgatják, de én még nem láttam.

Egy másik lánnyal viszont tudom, hogy az utóbbi időben közeli kapcsolatba került, ő is ebben a városban lakik, ahol én, hozzá gyakran jár és a lakást is már többször megmutatta neki, tudom, hogy már többször volt fent.

Vajon szépen lassan lecserélődöm?

Tudom, nekem is többször kéne őt keresnem, de a hétköznapok nem engedik és amíg nem volt ez az új lány, nem is tűnt úgy, hogy ez kevés lenne. Most talán mégis?

2014. ápr. 10. 14:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság,hogy szerintem egy idő után ha már nem keresik a barátok egymást annyira,itt pl mondod,hogy hétköznap nem keresed őt.Akkor ha egyikőtök vmi folytán közelebbi kapcsolatba kerül mással,mondjuk vele tud heti többször találkozni beszélni szépen lassan jobb kapcsolata lesz azzal a lánnyal mint veled.

Pont ezért kell mindenképpen időt szánni a barátokra.Még ha nehéz is.Hétköznap esténként nincs 1-2 órád,hogy érdeklődj iránta? vagy össze futhatnátok.

Van egy ismerősöm aki úgy tartja a legjobb barátnőjével a kapcsolatot,mivel sokat dolgozik mindkettő,hogy közös időpontba mennek a Tescoba ( így viccesen hangzik :D) meg mind kettőjüknek van kutyája és este az utolsó sétán is találkoznak.Így vmilyen szinten beépítik a találkozókat a minden napokba.Amikor meg mindkettőnek van ideje,csapnak egy csajos napot.

Esetleg vhogy nektek is be lehetne építeni a hétköznapokba a találkozót.

Nem is minden nap,de heti 1x-2x azért jó.Hogy fent maradjon a jó kapcsolat.

Azt vettem észre az embereket,hogy mindig azzal foglalkoznak többet akikkel többet tudnak együtt lenni.Akivel nem azt hanyagolják.Sajnos ez ilyen.

Még lehettek legjobb barátnők,de azért próbáld te is keresni többet.

2014. ápr. 10. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!