Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tehetnék érte?

Mit tehetnék érte?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akit bántalmaz a férje, sajnos nem mer lépni, van két gyermekük, ő gyesen van, így nem sok a jövedelme. Folyamatosan veszekednek, már többször látszott rajta, hogy megverte, egy ideig tagadott, majd mindent bevallott. Minden nap látom, hogy rettegve jár kel, és nem tudom hogyan segíthetnék neki? Féltem, hogy előbb utóbb rossz vége lesz ennek, de nem meri elhagyni, és sajnos nem is tud hová menni. Ilyen helyzetben mit tennétek? Hogyan segíthetnék neki?
2014. ápr. 4. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
NaNe alapítvány, ha ő is lépni akar.
2014. ápr. 4. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Szülei, barátai nincsenek ahova mehetne?

Feljelentést miért nem tesz?

Tőled kért segítséget?

Van egy csomó szervezet aki bántalmazott nőknek segít elméletileg, de szerintem inkább a rokonok, barátok tudnak segíteni.

Abban az eseten ha a bántalmazott akar lépni, legtöbbször nem akar...

2014. ápr. 4. 16:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ő szeretne de nem tud, barátja csak én vagyok, szülei messze laknak nem tudnak semmiről. Nem tudom mit tehetnék, egész nap ő jár a fejemben, úgy érzem én a helyében már rég elmenekültem volna, és nem tudom, hogy ő miért van még mindig ebben a kapcsolatban így!
2014. ápr. 5. 12:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja feljelentést stb nem mer tenni, mert folyamatosan rettegésben tartja, hogy elveszi tőle a gyerekeket, és stb.
2014. ápr. 5. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!