Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Találkoznátok az indiai sráccal?

Találkoznátok az indiai sráccal?

Figyelt kérdés
Van egy srác, Taggeden ismertem meg 3 évvel ezelőtt. azóta nagyon jóban vagyok, majdnem midnen nap írunk egymásnak, néha webcamozunk, skypozunk. Párom van másfél éve, ezt a srác is tudja, róla is szoktunk beszélni, szóval nah, úgy érzem, hogy barátok lettünk. Indiában született, de 8 éves korában elköltöztek Svédországba, majd Lengyelországba. Most ott él, dolgozik. Most vetette fel az ötletet, hogy mi lenne ha nyáron meglátogatnám 1-2 hétre...Habár megbízom benne, de azért most kicsit elbizonytalanodtam, mivel nem számítottam az ajánlatra...jah igen, és az utam felét fizetné is. te mennétek?
2014. márc. 25. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Nem fogadunk el pénzt idegen férfiaktól, semmilyen ürüggyel. Ha annyira látni akarna téged, akkor miért nem ő jön? Miért nem úgy hívott meg, hogy a barátoddal együtt? Ki hinne neked, ha feljelentenéd nemi erőszakért, miután kiderül, hogy ő fizette az utazásod egy részét..?
2014. márc. 25. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nem mondod hogy a barátod elengedne?
2014. márc. 25. 20:06
 3/7 A kérdező kommentje:
22 vagyok. most került szóba, szóval még senkinek nem mondtam, egyenlőre én is gondolkozom.
2014. márc. 25. 20:13
 4/7 A kérdező kommentje:
("Ki hinne neked, ha feljelentenéd nemi erőszakért..." Erről most teljesen a Passage to India jutott eszembe.) egyébként nem érzem idegennek, semmi részletet nem beszéltünk meg, csak ugye kapásból visszautasítottam, mert nyárra már van olyan programom ami sokba kerül. ő meg elég jó helyen dolgozik, szóval gondolom megtehetné...de azt sem fogadtam el, átgondolom, barátomat megkérdezem, majd utána írok neki.
2014. márc. 25. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, mivel azt irtad, pasid van. És mellesleg ez a fiú nem csak barátságot szeretne veled, abban lény nyugodt, ha már az utad felét is kifizetné. Ne add el magad, légyszives!
2014. márc. 25. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:

oszt a csávód mit szól hozzá?

mellesleg az indusok csak a p.nát látják egy nőben

más világ az

2014. márc. 25. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem sok indiai barátom van. Én is azt mondom, hogy nem csak barátilag kedvel a srác. Ha belemész, akkor mindenképpen úgy, hogy nem nála szállsz meg. Külön szállásnál konkrétan nincs mitől félned.
2014. ápr. 3. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!