FIÚK! Milyen nevet adjak a fiúbarátomnak? :D
Figyelt kérdés
Szóval kell valami becenév neki,mert engem minidg valahogy becéz és én meg nem tudom őt hogy hívjam...Dávidnak hívják mindketten 14évesek vagyunk szerintem ne olyan gyerekes dologra gondoljatok:D Fiúk ti minek örülnétek?Sok ÉRTELMES választ! Köszi:)2014. márc. 25. 17:39
1/12 1112 válasza:
Dávidmaci:D:D:D Amúgy, lány vagyok:))
2/12 anonim válasza:
Dodó :D Elég bolondos, de nem gáz szerintem.
3/12 anonim válasza:
Én fiú vagyok és ( magamból kiindulva ) nem nagyon szeretem az ilyen becézést. Az én nevem Bence-Beni ennyi. Szerintem a Dávid egyébként sem olyan becézhető név.
5/12 anonim válasza:
annak örülök, ha megtanulják használni a keresztnevemet és nem idióta beceneveket aggatnak rám.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2014. márc. 25. 19:15
7/12 A kérdező kommentje:
Megnézzük melyiket szereti jobban:D
DÁVIDMACI VS. BÉBI :DDD
2014. márc. 25. 19:16
9/12 anonim válasza:
Egyiksem. Egyik gyökérség, a másik meg égő. Inkább Dávid. Én sem szeretem ha becéznek. Persze te úgy is arra a 2 lányra hallgatsz a 4 fiú helyett, akik eddig mind ugyanezt írták. Kell neked egyáltalán barát? ( Ez még nem szerelem és nem járás. )
10/12 1112 válasza:
Én magam egyetlen lány vagyok amúgy, de még itt vannak ilyenek, meg még am annyi, h pár hónapja, na és ott amúgy olyanokat írtak, hogy saját magadtól kell jönnie ilyen becenévnek, mert úgy az igazi:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!