Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jelent valamit?

Szerintetek jelent valamit?

Figyelt kérdés
Ha 1 lány 1 fiúnak úgy hirtelen másképp köszön pl eddig sziát de mostmár sziót köszön az jelent valami komolyabb dolgot?
2014. márc. 24. 16:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem, maximum annyit, hogy eddig az "ismeretlen" szintről a "jé ezt ismerem" szintre ugrottál. Persze nem tudom, hogy a szóban forgó lánnyal milyen kapcsolatod van, ez csak egy példa volt. Nekem például sokáig nem is köszönt egyik fiú osztálytársam de kb fél év alatt eljutottunk odáig, hogy most már a hajamat birizgálja órán (mögöttem ül) mégsem "jelent semmit" egyszerűen annyit, hogy most már "haverjaként" elfogadott, és már nem annyira távolságtartó velem.

Amúgy leírhatnál több információt: pl te milyen idős vagy, mióta köszön így, ő milyen idős stb.

Amúgy meg nem hiszem, hogy a "jelent valamit" a másképp köszönésnél kezdődik.

2014. márc. 24. 16:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát 16 vagyok, a lány 15 és kb 3 hónapja ismer és a tegnap elbeszélgettem vele és igy köszönt el,de köszi a felvilágositást mivel én belé vagyok esve a csajba és akármilyen cselekedettben reménykedek benne hogy bejövök neki ezért tettem fel a kérdést
2014. márc. 24. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!