Mit csináljak a gondjaimmal? Többi lent!
Figyelt kérdés
26 éves elmúltam! Tele vagyok gondokkal: anyagi, nincs melom, nincs életem, érzelmileg, lelkileg oda vagyok már! Jó volna kibeszélni magamból és jó lenne, ha adna valaki tanácsot vagy csak egyszerűen hallgasson meg engem. Van 2-3 haverom akikkel úgy ahogy logok. De akárhányszor akartam beszélni a problémáimról, nem foglalkoztak vele, témát váltottak, sőt egyszer az egyik azt is mondta, hogy őt nem is érdekli! Nagyon rosszul vagyok most is, és félek, ideges vagyok, nyugtalan. Belül érzem a fájdalmat, hogy nyomja a lelkem.2014. márc. 23. 17:09
1/2 anonim válasza:
Tesód,unokatesód nincsen akinek elmondhatnád?
Nekem a húgom és az unokahúgom is olyan mint a legjobb barátnőm,bármit elmondhatok nekik és segítenek.
Sokáig nekem sem volt egy olyan barátom sem akivel tudnék problémákról beszélni.Aztán megismerkedtem egy lánnyal legjobb barátnők lettünk,tök jó volt,de mostanság eltávolodtunk,pedig szükségem lenne rá :(
2/2 A kérdező kommentje:
Van tesom de 6 éves! Nincsenek unokatesoim,, kicsit bonyolult a család :(
2014. márc. 23. 19:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!