DanteSoS kérdése:
Valaki lenne a legjobb barátom?
Figyelt kérdés
Nem iszok nem cigizek nem drogozok, a rock zenét szeretem, szeretem a jó filmeket videó játékokat szeretek hülyülni lazulni, 24 éves srác vagyok.2014. márc. 19. 23:15
2/11 anonim válasza:
:) Ha ez ilyen egyszerűen működne!
Általában egy igazán jó barátság megalapozásához évek kellenek.
4/11 anonim válasza:
5/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a legjobb barátság időbe tellik de soha nem voltak igazi barátaim és valahol elkell kezdeni
2014. márc. 20. 00:37
6/11 anonim válasza:
Nálam nem barátkozni könnyen barátkozok :D de ha legjobb barát témába sorolnának azon kívül hogy unalmas vagyok és a csajok az alaptéma :D ("bár gondolom nincs aki ne beszélne a csajokról :D") így nemhinném hogy legjobb barátnak elmennék bár nekem már vagy 10 LegjobbBarátom van akiknek szintén én vagyok a legjobb barátjuk.
7/11 anonim válasza:
Én sem csinálom egyiket sem és szintén szeretem a rock zenét. Viszont szomorú tény, hogy a legtöbb ember ma ezen tulajdonságokért furcsán néz rám. Mégis én a mai napig fontosnak tartom, hogy járjam az utam. Az élet nagy rendező, te is megismerkedsz majd olyan emberekkel, akik ezen tulajdonságokért szeretnek.
9/11 anonim válasza:
Aki a Naruto-t szereti, az rossz ember nem lehet! :D
10/11 A kérdező kommentje:
nem rossz a Naruto de annyira nem vagyok oda érte a Full Metal Alchemystet jobban birom, amúgy sokan irják hogy aranyos de kevesen akarnak barátkozni velem
2014. márc. 20. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!