Szeretne valaki barátkozni velem?
Szerintem a barátkozás, fiú-fiú között nem a legbonyolultabb dolog a világon :)
Amit javasolni tudok, ha vannak saját kis érdeklődési köreid, akkor keress hozzájuk fórumot a neten (pl facebook...), és ott beszélgess vitázz, stb (csak sose személyeskedj, és tartsd be mindig a kulturált vita szabályait még akkor is ha a másik leszarja őket), és ott megtalálhatod a hozzád hasonló embereket. A Továbbiakban akár szervezhetsz Te is (nem kell arra várnod hogy valaki más szervezzen valamit...) akár egy kisebb találkozót, sörözést, stb.
Másik:
én az egyetemen, kifejezetten kutatom a kiegyensúlyozott, szerény, de boldog emberek társaságát. Akikkel lehet beszélgetni, akiken látszik, hogy vannak gondjai, de mégis boldog. Picit olyan mint ha csajoznál XD de tényleg :) Van olyan barátom, akin láttam, hogy nagyon okos, de mégis szerény, és kiegyensúlyozott és határozott. Először csak én kerestem a társaságát, én hívtam ide- oda én kezdeményeztem csak beszélgetést, és pár év múlva (úgy hogy már nem is vagyunk egy egyetemen), már többször keres meg ő engem...
A Legfontosabb: a Kíváncsiság, és az őszinte érdeklődés vigyen oda a másik emberhez, és ne az hogy "legyen egy barátom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!