26 éves nőként, hogyan tudnék barátokat szerezni?
Én is a munkahelyen ismertem meg a legjobb barátnőmet :)
Járj táncolni,sportolni pl vagy vmi olyan hobbit keress ahol társasággal vagy.Nem tudom miket szeretsz csinálni,esetleg ha olyan a hobbid.
Igazából én úgy voltam hogy ahogy vége lett a giminek vége lett a felszínes baráti kapcsolataimnak is.Aztán sokáig nem tudtam,hogy kivel is barátkozzak,hogyan.Sokszor tettem ki ide kérdést és több emberrel is összeismerkedtem,bár szerencsétlenségemre,mind vagy 250km-re lakott.Neten beszélek velük,de az nem olyan mégsem.Viszont abból a pár emberből egy lánnyal tartom nyár óta kapcsolatot,szívesen tartanék személyes kontaktot is mert eléggé hasonló mint én,csak messze lakik.
Szóval akár itt is lehet barátokat keresni.Bár itt a fiúkba nem igazán bíznék,mert volt két fiú is aki elején barátilag beszélgetett velem,de aztán pár hét elteltével inkább már ismerkedési szándékkal írkáltak.
Bocsi azoktól akik esetleg kivételt képeznének.
Mondjuk én a munkahelyen találtam meg legjobb bnőmet,plusszba szereztem pár jó havert.Azon a munkahelyen 3 hónapot dolgoztam de elég volt,hogy megismerjek pár városbeli embert,akikkel bármikor elmehetek ide-oda,beszélgethetek velük.
Sajnálom,hogy a munkahelyeden kizárt a barátkozás :/
Lehet, hogy ezért nincs barátja a hölgynek, most képzeld el, már abban is válogat, hogy hol barátkozik, meg hol nem.
A barátság az nem igazán úgy működik, hogy odamegy valakihez, feltesz egy kérdést, hogy: Heló leszel a barátom? A másik válaszol hogy leszek, aztán onnantól barátok, annak ki kell alakulnia, vagyis fejlődnie a mindennapi kapcsolataiból. És akkor majd egy kapcsolat barátsággá alakul. De ha már úgy kezdi, hogy innen nem , a munkahelyről nem stb. akkor az elég nehéz lesz...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!