Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 26 éves nőként, hogyan tudnék...

26 éves nőként, hogyan tudnék barátokat szerezni?

Figyelt kérdés
Sok barátom, barátnőm külföldön dolgozik. Neten tartjuk a kapcsolatot, de az már nem az igazi. Ti hogyan ismerkedtek, barátkoztok? Van valami tippetek?

2014. márc. 11. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Itt nem akar. :(
2014. márc. 11. 21:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem értem mit válogat:)
2014. márc. 11. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is a munkahelyen ismertem meg a legjobb barátnőmet :)

Járj táncolni,sportolni pl vagy vmi olyan hobbit keress ahol társasággal vagy.Nem tudom miket szeretsz csinálni,esetleg ha olyan a hobbid.

Igazából én úgy voltam hogy ahogy vége lett a giminek vége lett a felszínes baráti kapcsolataimnak is.Aztán sokáig nem tudtam,hogy kivel is barátkozzak,hogyan.Sokszor tettem ki ide kérdést és több emberrel is összeismerkedtem,bár szerencsétlenségemre,mind vagy 250km-re lakott.Neten beszélek velük,de az nem olyan mégsem.Viszont abból a pár emberből egy lánnyal tartom nyár óta kapcsolatot,szívesen tartanék személyes kontaktot is mert eléggé hasonló mint én,csak messze lakik.

Szóval akár itt is lehet barátokat keresni.Bár itt a fiúkba nem igazán bíznék,mert volt két fiú is aki elején barátilag beszélgetett velem,de aztán pár hét elteltével inkább már ismerkedési szándékkal írkáltak.

Bocsi azoktól akik esetleg kivételt képeznének.

Mondjuk én a munkahelyen találtam meg legjobb bnőmet,plusszba szereztem pár jó havert.Azon a munkahelyen 3 hónapot dolgoztam de elég volt,hogy megismerjek pár városbeli embert,akikkel bármikor elmehetek ide-oda,beszélgethetek velük.

Sajnálom,hogy a munkahelyeden kizárt a barátkozás :/

2014. márc. 11. 21:33
 14/17 A kérdező kommentje:
nem társat keresek, hanem barátokat.
2014. márc. 11. 23:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Sem társat, sem barátokat nem keresek, de egy sörözés vagy hasonló programban benne vagyok.
2014. márc. 12. 00:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy találkozást ajánlottam, semmi más nem volt benne, mégsem érkezett válasz. Nekem mint magányos embernek öröm ha találkozhatok végre valakivel, másoknál ez biztos nem így van. Szó nem volt kapcsolatról, ez nem az a kategória.
2014. márc. 12. 05:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ezért nincs barátja a hölgynek, most képzeld el, már abban is válogat, hogy hol barátkozik, meg hol nem.

A barátság az nem igazán úgy működik, hogy odamegy valakihez, feltesz egy kérdést, hogy: Heló leszel a barátom? A másik válaszol hogy leszek, aztán onnantól barátok, annak ki kell alakulnia, vagyis fejlődnie a mindennapi kapcsolataiból. És akkor majd egy kapcsolat barátsággá alakul. De ha már úgy kezdi, hogy innen nem , a munkahelyről nem stb. akkor az elég nehéz lesz...:)

2014. márc. 12. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!