Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaki tud valmi jó programot?

Valaki tud valmi jó programot?

Figyelt kérdés
Holnap találkozok a legjobb fiú haveromal. Tudom hogy szerelmes belém és én is többet érzek mint sima barátság. Eddig csak cheteltünk nagyon jó fej. Nem vagyok valami jó program ki találásban. Kérlek segitsetek. Elöre is kösszi.

2014. márc. 10. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ok,de hol laksz?
2014. márc. 10. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem számít,hogy Sopronban laksz,akkor is meg fogjátok nézni a Hősök terét meg a Halászbástyát!
2014. márc. 10. 23:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Írjon egy programot, ami a konzolról addig kér be tetszőleges pozitiv egész számokat, míg primszámot nem írunk be. Ekkor számolja ki, hogy hányadik szám volt ez, és számolja ki az eddig begépelt számok statisztikai súlyozott átlagát.
2014. márc. 10. 23:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Piliscsabán
2014. márc. 11. 04:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilyen jó időben elmehetnétek kirándulni is,de ha ez nem akkor a városban sétálni,beülni egy sütire,kávéra.

Mozi esetleg.

Én nem ismerem azt a várost ahol laksz,te ismered,hogy ott milyen lehetőségeitek vannak.

2014. márc. 11. 13:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki segitet!:)
2014. márc. 11. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!