Barátkoznál nálad jóval fiatalabbal is ha fiú, ha lány?
Egy barátságban nem számít a kor.
Nem szokványos dolog, de nem is példa nélküli. Esetedben meg még csak nem is olyan nagy a korkülönbség.
szerintem pont az a probléma, hogy a többség enm barátkozik, csak a saját (buta) korosztályával. ezért idegenednek el a fiatalok a szülőktől meg a 2-3 év korkülönbséget is már soknak látják. bedobozolják a gondolkodásukat, és már csak velük azonos korú, zenei stílusú emberekkel állnak szóba.
sokat tanulhatnának a fiatalok az idősebbektől, akkor lehet rájönnének, nem biztos, hogy menő dolog részegen kavarni meg balhézni, vagy drogozni.
Nem gáz.
Arra nyakamat tenném, hogy egy 23 éves srác rosszalló pillantásokat kapna, ha egy 14 éves lánnyal barátkozna.
Azonos neműeknél szinte senki se asszociál arra, hogy a kapcsolatnak szexuális töltete lenne.
Én 25 éves leszbikus vagyok és gyakran barátkozom 13-14 évesekkel is. Csak lányokkal, sokszor szintén leszbikusokkal.
Szeretem a gondolkodásukat és van akivel foglalkozhatok, anyáskodhatok.
A környezetemben senki nem tartja ezt furcsának. Természetesen soha nem tudnék Úgy nézni rájuk, csak barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!