Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogos hogy így elfordult...

Jogos hogy így elfordult tőlem egy haverom aki tök jó haver volt?

Figyelt kérdés

Egy haver aki hasonlított hozzám a gondjai is hasonlóak voltak mint nekem, meg az érdeklődési körben is volt közös. Pár hónapon át jól elbeszélgettünk és gyakran, nagy távolság miatt facebookon javarészt. Tök jól elbeszélgettünk egymással őszig, aztán ősszel elkezdett tőlem kicsit elfordulni legalábbis úgy éreztem, főleg miután elkezdtem kicsit "féltékenykedni". A velem való beszélgetés helyett gyakran inkább más haverjaival játszott gépen és beszélt skypen, és velem meg egyre kevesebbet ért rá irkálni. Szóval emiatt féltékenykedni kezdtem, néhányszor le is b*sztam, egyszer amikor kiborultam elég csúnyát mondtam rá és a haverjaira is.

Aztán egy kis idő után újra beszélgetni kezdtünk, de már nem olyan mint régen, sokkal kevésbé érdeklem, unottan válaszol mindig és röviden. A közös érdeklődési körről se tudunk elbeszélgetni, és néha-néha elkezd duzzogni, felemlegetni ami történt.

Szerintetek jogos, hogy nem tud megbocsátani már, és a haveri kapcsolat nem lehet már olyan mint régen?

2014. márc. 7. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Te most csak trollkodsz, ugye? Bárkinek, bármikor "jogos" megszakítania egy barátságot, akár különösebb ok nélkül is, ha már nem szivesen van együtt valakivel, akkor minek erőltetni. A te műsorod után nagyon sokan ugyanígy lekoptattak volna, nehogy még te érezd sértve magad.
2014. márc. 7. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Vagy csak nem is volt soha sem a barátod, meg talán te sem neki!

Az emberek 90%-nak halvány lila gőze sincs, hogy a barátság mi fán terem!

Olvasd el itt ezt:

A barátság mágiája

[link]

És alapozónak egy értékes könyv:

[link]

Csakis értelmes embereknek, más nyugodtan lapozzon tovább.

2014. márc. 7. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez sokszor így van, a távolságot kevés haverság, barátság éli túl. Hogy jogos-e? Talán korrektebb lett volna, ha azt mondja, hogy nincs kedve nagyon beszélgetni, nem utál meg semmi, csak nem. De ezt az emberek nem mondják, mert azt hiszik az nem olyan sértő, ha szépen lassan lekopnak. A legtöbb embernél működik.

Lesz majd más haverod, ne foglalkozz vele, jönnek-mennek az emberek az életben és mindegyik tanít valamit.

2014. márc. 7. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!