Mi a véleményetek Márk tettéről, és Márkról?
Nos igen, lehet hogy egy kicsit bonyolult a történet, lényege:
Zalán szakít barátnőjével, áthívja Márkot
Márk nemet mondd, és elmegy egy buliba, ahova mint utólag kiderült, elhívta Zalán volt barátnőjét.
Tehát ahelyett, hogy Márk barátját Zalánt támogatta volna, helyette inkább Zalán volt barátnőjével ment volna bulizni.
Természetesen nem, ezek a nevek kitalációk. Az egész történet fiktív.
Hogy értsd.
1.)Zalán szakított barátnőjével.
2.)A Zalán miután SOS felhívta barátját, hogy találkozzanak, az nemet mondott neki.
3.)Márk (aki nemet mondott barátja SOS hívásának) elment egy másik buliba azon a napon, amikor Zalán SOS hívta.
4.)Másnap kiderült, hogy Márk, Zalán volt nőjét hívta el bulizni.
Márk barátját Zalánt cserben hagyta a szükség órájában.
Nos én nem kívánnék ilyet Márknak, ugyanakkor szerintem nem barát aki ilyet tesz.
Csak azt nem tudom, hogy rá akart e utazni Erikára, vagy mi célt szolgált az, hogy elhívta bulizni.
És közben hagyta, hogy barátja meg szenvedjen....
Kicsit nehezen van megfogalmazva, de ha az olvasó rendelkezik egy fajta értelmi szinttel, akkor meglehet érteni.. Tehát nem értem az első hozzászólok problémáit.
Nos, Márk egy szánalmas és végtelenül gerinctelen ember, akit Zalánnak amilyen sürgősen csak lehet, el kell felejtenie- de nyomtalanul. Sajnálom Zalánt, hisz egy napon vesztette el a szerelmét s az embert, akit legjobb barátjának hitt. De Erika se semmi... az exének legjobb barátjával elmegy bulizni, miután szakított vele.
Sok a semmirevaló ember...
"Légy jóban az ellenségeiddel, arra az esetre, ha a barátaidról kiderülne, hogy nem is barátok."
Köszönöm, már azt hittem, hogy végképp elhagyott a remény a fogalmazást illetően.
Szerencsére Erika nem ment el, mindenesetre Zalán felháborodásán viszont "meglepődött", és zokon vette.
De aki érti a lényeget, az érzi a történet pikantériáját is. Senkinek nem kívánom az ilyen sorozatos pofonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!