Mitt tegyek hogy a haveromat visszahozzam a valódi világába?
Azzal a meglátásoddal, hogy itt vannak a világon a legjobb csajok vitatkoznék...
Ha jártál már környező országokban, esetleg a tágabb világban, akkor rájönnél, hogy ott sincs kevesebb szép lány, sőt szerintem bizonyos helyeken jóval több van.
Viszont a mentalitásbeli különbségek a magyar csajok és a nyugatiak között ég és föld, az utóbbiak javára. Én is egyre erősebben gondolkozok azon, hogy inkább a külföldi nők között kellene keresgélnem...
Hát ez kész, most kezdek el gondolkodni, hogy ezt az egészet nem-e poénnak szánja.... :D
Ébredj már fel, a fiatalság nagy része azért menekül mert van eszük veled ellentétben, attól nem fog kenyér az asztalra kerülni, mert te ilyen hűdenagy magyar vagy, attól nem lesznek befizetve a csekkek a havi 40 ezerből amit minimálbérnek neveznek, egy országgal odébb meg 7 szer ennyi a minimálbér, amiből meg is lehet élni normálisan....
Szegény haverodat sajnálom, hogy ilyen " haverja " van aki a háta mögött áskálódik, nemhogy örülne a sikereinek az életében...
A magyar nemzet tudatos szétbomlasztása a finn nőknek köszönhető :D
Amúgy egyes részekkel egyet tudok érteni, szerintem is itt vannak a legjobb nők, már ami a külsőt illeti, arányában nézve több a jó csaj...de az is igaz amit írtak, hogy baromira el vannak szállva maguktól, és mentalitásban sokkal másabbak a külföldiek.
Meg még azt is megérteném, hogy valaki le akarja a másikat beszélni egy távkapcsolatról, főleg ha országok közötti dologról van szó, tekintve hogy tényleg nehezebben működik, és volt benne részem, csak az az igazi ha ott van a párunk. De persze a szerelem az szerelem.
De azért a kérdező többi agymenése már nevetséges :D
Vedd már észre magad ember ettől nem lettél nagyobb magyar.
Meg Milyen nemzet? Ez a kifejezés már az első vh. után értelmét vesztette.
Először is nagyon hízelgő, hogy minket tartasz a legszebbeknek a földön, de lány létemre úgy gondolom, hogy ez nem teljesen így van. (Ha küldenék magamról képet te sem így gondolnád. xD)
Egyébként a haverodnak szíve joga eldönteni, hogy kit szeret. Ennyi. Ezt nem kell jobban kifejteni. Az meg, hogy a finn nő (miért is k****va?) miért nem az ottaniak közül választ, arra meg annyit, hogy nem feltétlenül azzal a szándékkal böngészi a netet, hogy "most találok egy külföldi pasit magamnak". Csak úgy jött magától a dolog.
"Április után de legkésőbb négy év múlva visszaállnak a határok, és végre mindenki marad az isten által elrendelt helyén."
Nehogy már te mondd meg, hogy mi lesz négy év múlva! Meg mi az, hogy mindenki marad az Isten által elrendelt helyén? Mindenkinek joga van ott élni, ahol akar!
Így mindent végigolvasva nagyon remélem, hogy csak hülyéskedsz...
Ui.: Ezt nekem is be kell linkelnem pár embernek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!