Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az barát aki, az miatt nem ad...

Az barát aki, az miatt nem ad kölcsőn pénz, mert pattanásom van?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok.Szüleimnek egy navyon jó barátjuk volt ez a srác.3 éves kórom óta ismer engem.Idáig mindeig adott kölcsön pénzt,nem szegény emberől van szó

Viszont 2 hete van egy kis pattanásom,amivel nem tudok mit kezdeni,csak kenegetni.Ma hivott engem,hogy 20 perc és itt van,beszélünk és ad pénzt.Én 20 perc alatt robotoltam h rend legyen.Megjött és elis ment,azt mondta h boccs de így nem nem tudok igy pénzt adni.Akkor mit is akar? Az ilyen barát? :(

2014. febr. 24. 12:56
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat nagyon ideges vagyok remeg a kezem,és telefonról irtam
2014. febr. 24. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Vissza szoktad adni a pénzt? Kölcsön kapod, vagy miért? Nem igazán értem.
2014. febr. 24. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy a pattanásoddal vagy a kölcsönnel, esetleg a törlesztésével, kamataival kapcsolatban valamit elhallgattál.
2014. febr. 24. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tudod a választ a kérdésedre.
2014. febr. 24. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
ebbol a sztoribol szerintem hianyzik egy fel ora leirasa. nem lehet, hogy te magadat arulod, es kozel sem 'kolcsonrol' van szo? csakis ebben az esetben tudom elkepzelni, hogy epp nem volt kedve megd*gni es penzt kolteni rad...
2014. febr. 24. 13:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
:DDDDD
2014. febr. 24. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Mókuska, te milyen barát vagy?! A pénzügyi gondjaidat oldd meg magad, ne legyél kolonc mások nyakán! Ja és tarts otthon rendet, hogy ne kelljen 20 percig robotolni, ha vendéget hívsz.
2014. febr. 24. 16:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom te is egy okos lány lehetsz 20 évesen :D
2014. febr. 24. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!