Nem is vagyunk barátok? Nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel kb. fél éve beszélek interpalson, de a beszélgetések abból állnak, hogy én kérdezek valamit és ő válaszol. Sosem kérdez vissza, nem érdeklődik, csak magáról beszél. Néha az az érzésem, hogy csak unaloműzés céljából beszél velem. Ha meg csak annyit válaszolok, hogy "aha" akkor sem kérdez, csak sorolja tovább, hogy mondjuk mit reggelizett. Én komplikálom túl, vagy tényleg nem is vagyunk igazából barátok? Vagy a fiúk másmilyenek?o_O Előre is köszönöm ^~^2014. febr. 23. 21:24
1/7 anonim válasza:
Én sem vagyok kérdező típus. (Ezen az oldalon ez vicces mondjuk.) Úgy vagyok vele, hogy a másik úgyis elmondja, amit meg szeretne osztani. Ettől még nem érdekel kevésbé, csak megkapja a szólásszabadságot, nincs bekorlátozva.
2/7 A kérdező kommentje:
Szóval, ha megkérdezlek, hogy szereted-e a kávét, akkor válaszolsz és ha azt mondom értem, akkor folytatod, hogy de csak a tejeskávét vajjal és sosem kérdezed meg, én szeretem-e?o_O
Ez tök furi :) Mármint nekem :D De akkor megnyugodtam köszi^~^
2014. febr. 23. 21:52
3/7 anonim válasza:
Nagyjából így, igen, és ilyenkor visszakérdezés nélkül, nyugodtan elmondhatod, hogy te hogy iszod a kávét. Úgy is lehet beszélgetni, hogy az ember asszociál valamire, vagy csak megosztaná a gondolatait, esetleg arra vár reakciót. Mi van, ha látott egy izgi filmet, amiről beszélgetne, de te sosem teszed fel ezt a kérdést neki? Akkor el se mondhatja?
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van :) Csak tisztára olyan érzés volt, mintha egyáltalán nem érdekelné, hogy velem mi van, vagy mit szeretek... Talán mert még sosem beszéltem ilyen emberrel :D
2014. febr. 23. 22:55
5/7 anonim válasza:
Ezek szerint neki teljesen mindegy, hogy kivel beszélget, ill., hogy ki a másik (ezt nem is nevezném beszélgetésnek, hanem inkább csak monologizálásnak). Szerintem hagyd a csudába, és keressen magának valaki mást, aki talán ráébreszti, hogy mennyire önző, mert így állandóan meg kell élned ezt a kellemetlen érzést, hogy ő nem kíváncsi rád, és mindezt miért? Akkor már inkább olvass könyvet, az legalább többet nyújt, mint hogy arról olvass, hogy ki mit reggelizett.
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm, ment a zöld mancs :D
2014. febr. 25. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!