Miért van ez a legjobb barátnőm és köztem?
Figyelt kérdés
4-en nagyon jóban vagyunk lányok, de nekem 4-önk közül van egy legjobb barátnőm és a legjobb barátnőm is azt mondja hogy neki meg én vagyok. DE sokszor összeveszünk mert a másik 2 barátnőnk is ott van és ők meg úgy érzik, hogy már nem akarunk velük barátkozni (tudják hogy mi ketten LB-k vagyunk). és ezért velük is kell foglalkozni, viszont ilyenkor úgy kihűl a barátságunk az LB-mmel, vagyis felőle. Összeveszünk akkor utána 1 nap múlva kibékülünk egy napig tényleg olyanok vagyunk mint két LB, de utána meg megint kihül. és nem tudom hogy miért. én már mondtam neki és ő is ugyanígy érzi, de mégsem foglalkozik annyira velem. és nincsen semmi közös programunk. Nem beszélünk meg kb. semmit, vagy ha én elmondok neki valamit akkor nem is foglalkozik vele. és EZ VAN kb. hetente. Most is úgyvolt h elmegyünk vhova de nem mentünk, mert sietnie kellett haza. Ráadásul úgy mondta le h nekem nem is szólt csak a másik bnőmnek. MIÉRT van ez?2014. febr. 22. 12:40
11/12 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo!! Koszi,hogy rendesen valaszoltal,en is remelem..de az a baj,hogy mar beszeltem vele eleg sokszor..es mint leirtam egy napig elvagyunk es aztan kezdodik megint.Felreertes ne essek nem akarom hogy csak velem foglalkozzon meg ehhez hasonlo csak ha mar azt mondja hogy en vagyok az lb-je akkor tegyen is erte valamit ne csak mindig en hivjam el ide-oda stb.
2014. febr. 22. 23:14
12/12 anonim válasza:
Nekem is volt régen egy barátnőm, legjobb barátnőknek hívtuk egymást, de miután más suliba kerültünk, egyoldalúvá vált a dolog, szinte csak én kerestem. Nagykn ragaszkodtam hozzá, de ő az új sulijában új barátokra tett szert, engem pedig szépen elfelejtett... Szerencsére összeszedtem magam, és azóta van két nagyon jó barátnőm, őt pedig nem is keresem többé, mert már nagyon megváltoztunk, nincs közös témánk. Ő is csak negyedévente keres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!