Nehezen barátkozok. Miért? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Volt egy igaz barátom alsóba még oviban ismerkedtünk meg. Jó volt meg minden de 3.ban elköltözött. Nem is talalkozunk stb.. aztán 5-ben lett egy másik LB-m. 1,5 évig lb-k voltunk. De kiderült hogy "megunt" ezért szarban hagyott. Elkezdtem jobban barátkozni a többi barátommal,egész jóba vagyunk de egyiket sem tartom,érzem igaz barátnak. És mióta azzal a lánnyal akivel 1,5 évig lb-k voltunk ,összevesztem van olyan mikor hianyzik a baratsaga.... de vele soha nem leszek olyan jóba... nem vagyok könnyen barátkozó elég visszahúzódó vagyok. Most 7.ben is csak max 4 barátom van az is mind osztalytars es egyiket se tartom lb-nek vagy igaz baratnak.(am az a lany akivel rosszba vok o is osztalytarsam) szóval nincsenek barataim.. mit tegyek?2014. febr. 21. 14:45
1/5 A kérdező kommentje:
14/L
2014. febr. 21. 14:48
2/5 anonim válasza:
Igaz barátott nem könnnyü találni,bizd az időre..
3/5 anonim válasza:
Jaja..van aki 30évesen találja meg a barátait:) azilyen 'gyerek'' barátságok 14-15évesen..nocomment.
4/5 anonim válasza:
Kolostor. Barátok mindenütt! :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!