A válaszotokat várom a következő kérdésre. Nemrég költöztem Budapestre és szeretnék barátokat, de hogy induljak neki? Ez régen nemvolt probléma mert ahol felnőttem ott voltak, de az messze van, én meg itt vagyok.20/F
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 19:59
11/19 A kérdező kommentje:
Egy raktáron belüli irodában dolgozok.
2014. febr. 19. 10:58
12/19 anonim válasza:
Menj bulizni fiatalok közé discoba
13/19 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam,de egyedül..?
2014. febr. 19. 13:33
14/19 anonim válasza:
hát elöször lemész egyedül aztán becsatlakozol valahova fiatalok közé
15/19 A kérdező kommentje:
Valami jobb ötlet? Amit te is megcsinálnál,mert gondolom ezt nem :)
2014. febr. 20. 20:53
16/19 anonim válasza:
hát mivel nem kellett mert mindig Bp közelébe laktam és voltak barátaim
de ha otthon voltak barátaid akkor nehogymár itt ne legyenek
elkezdesz ismerkedni csajokkal aztán becsatlakozol az ő barátai körükbe
megmondod hogy új vagy Pesten nem ismersz senkit stb...
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor majd megpróbálom
2014. febr. 21. 12:52
18/19 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám, de én már valamilyen szinten hozzászoktam. 1-2 régi ismerősöm van, aki szintén Budapestre költözött, lakótársaim, és a barátom akit havonta 6-7 alkalomkor látok. Szóval én totál megértelek, ellenben nem tudok segíteni a megoldásban.:) még én is keresem, ha valamlyikőnk megtalálta, keressük egymást! :D
19L
19/19 A kérdező kommentje:
Azért köszi a válaszod :)
2014. febr. 22. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!