Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Kinek az oldalára...

Mit tegyek? Kinek az oldalára áljak?

Figyelt kérdés
Van két legközelebbi barátnőm, az eggyik barátnöm("A" ökényes mindenért sír hencegő... velünk egykoru 14 de nem tud semmit a szexröl és álandoan tölünk kérdezget h ez mi az mi és ez tud idegesítő lenni) és van egy másik barátnőm ("B" ő egész normális kicsit duci ezért csúfolják 14 ő is és ö legalább nem tesz fel olyan kérdéseket hogy mit jelent az hogy elélvezés...) na szóval ők ketten összevesztek azon hogy én mostanában sokat vagyok a Barbinál éz az Annánok nem tetszik de viszont a Barbi annya sem szereti az Annát ő szerinte nagyképü meg minden. Az Anna általában ki akarja beszélni a Barbit de én nem igazán akarom. De tegnap a Barbi is ki akarta Beszélni az Annát. Mondtam nekik hogy Beszéljünk meg hárman de nem akarják, ebben a barátságban inkább az Anna a rossz. De nem tudom kinek az oldalára áljak a Barbit kiskorom óta ismerem de viszont nem akarok a kicsufoltak közé tartozni, az Annával is elvagyok csak ő nagyon bőgös. Nem tudom mit tegyek kinek adjak igazat és kinak az oldalára áljak. Segítsetek. (Bocsi hogy kicsit hosszú lett)

#barátság #ősszeveszés
2014. febr. 16. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem muszáj állást foglalnod semelyik oldalára nem kell állnod. Mind a kettejüket szereted, szóval nem kell választanod közülük. Am az nem derült ki a leírásodból, hogy Anna nevű tényleg nagyképű-e
2014. febr. 16. 19:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod amugy igen kicsit nagyképü ( visszabeszél a felnőtteknek stb...)
2014. febr. 16. 19:20
 3/7 Móni nem becézgetünk válasza:
"Barbit kiskorom óta ismerem de viszont nem akarok a kicsufoltak közé tartozni" miért tartoznál attól a kicsúfoltak közé, hogy egy "csúfoltal" haverkodsz? A kérdésre válaszolva; állj annak az oldalára akit jobban szeretsz, ha pedig egyiket sem akarod megbántani akkor csak hagyjad had veszekedjenek
2014. febr. 16. 19:23
 4/7 A kérdező kommentje:

De viszont ha már nem akarnak barátok lenni akkor kivel legyek nem lehetek egyszerre minkettőjűkkel lenni vagy mégis?

Az utolsó vàlaszlónak igazad van de nem akarok a csufolo hülyegyerekek közé beálni.

2014. febr. 16. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért kell névelőt rakni személynevek elé? Komolyan mondom, most felment a vérnyomásom. Egy értelmetlen városi f*aszság, amit a tudatlanok terjesztettek el. Szép dolog. A kérdésre reagálva: Anna oldalán állsz, mert nem szeretnél a 'kicsúfoltak' közé kerülni, ami nagy hülyeség. Szerintem senki oldalára ne állj, játsszák le maguk között.
2014. febr. 16. 21:06
 6/7 anonim válasza:

Egyetértek az előttem íróval. Tényleg nincs sok értelme annak, hogy azért nem leszel jóba Barbival mert csúfolják. Főleg azért mert őt és nem téged. Nekem is van hogy összeveszik két barátnőm, de rájuk hagyom ő dolguk intézzék ahogy jónak látják.

És tényleg idegesítő ez a névelős dolog:'D

2014. febr. 18. 22:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Pedig falusi vagyok :)
2014. febr. 19. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!