Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Segítség! Mit tegyek, hogy...

Segítség! Mit tegyek, hogy tényleg megbocsásson?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hol kezdjem a történetet.

Volt egy legjobb barátom. Nincs erőm ecsetelni, hogy mennyire tökéletesnek és törhetetlennek láttam ezt a barátságot... de tudjátok, annak a "híres" igaz barátságnak tűnt, amiről az idézetek szólnak...

Egészen egy hónappal ezelőttig. Összevesztünk. De egy olyan apróságon, hogy az már hihetetlen. Arról volt szó, hogy én nem láttam egy filmet, amit szerinte alapdolog lett volna megnézni. Megmondtam, hogy azért nem kell mindig lenézni, ha nem tudok valamit. Igen, túl érzékenyen reagáltam... de mire észbe kaptam, a vita elment egy teljesen más, súlyos irányba. Durva vádaskodások mentek. Nem szeretném ezt részletesen leírni, sajnálom.

De tudjátok, én tényleg megbántam. Bocsánatot kértem. Akkor megbocsájtott.

De egy héttel ezelőtt megint eszébe jutott,hogy én mennyire undorító ember vagyok, és azóta... nem szól hozzám.

És itt jön a képbe az, hogy csak a netről ismerjük egymást. Sokaknak nagyon furcsa lehet ez, és nem is tűnik igaz barátságnak, de tekintenek el ettől, kérem. Majd talán részletesen is beszélek egyszer az internetes barátságokról. Majd valamikor.

Szóval most hiába írok neki, le se reagálja. És azt mondta legutóbb, hogy soha többé nem fog nekem megbocsájtani.

Ez azért fáj, mert bár lehet, idiótán viselkedtem, de neki sosem akartam rosszat. Sosem bántottam. Nem mondtam rá ronda dolgokat, és nem szidtam. Én mindig magamat vádoltam. De nem bocsájt meg...

Az utóbbi pár napban úgy éreztem, hogy kezd oldódni a hangulat, de aztán észrevettem valamit, amitől nagyon összetörtem. Az egyik közös ismerősünket azon a néven "szólongatta", ahogy korábban csak engem emlegetett.

Kérem, tényleg csak az válaszoljon, aki komolyan veszi ezt az egészet. Most talán komolytalannak hat az írásom, de nagyon fáradt vagyok, és képtelen vagyok gondolkodni.

És a "netes-barátság-nem-igaz-barátság" vitába se most menjünk bele. Én csak segítséget kérek. Köszönöm.

2014. febr. 15. 23:10
 1/3 anonim ***** válasza:
bökdösd
2014. febr. 15. 23:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Pontosan azért csinálja ezt veled, mert mindig magadat vádolod.Azért mert te nem néztél meg egy filmet, most tényleg problémázni kellett neki?Nem gondolod,hogy ez a barátod át akar téged változtatni, az õ gondolkodásába.Ha neked ez jó,akkor keseregjél továbbra is, hadd játszon a fejeddel, ahogyan neki tetszik.
2014. febr. 15. 23:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ö mindenkivel ezt csinàlja.
2014. febr. 15. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!