Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » "Plussz" vagyok, vagy csak én...

"Plussz" vagyok, vagy csak én érzem magam annak?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem az egyetemen belül 2 aranyos lánnyal, de lehet azt is mondani, hogy 3 lánnyal. Viszont ők már hamarabb egymásrataláltak, igy lehet azt mondani, hogy talán jobban összeszoktak. Én utólag kerültem hozzájuk közelebb, viszont mikor bizonygatják, hogy ugyanolyan értékes vagyok, nem találom igaznak. Pl, ha elmegyek egy kis időre és visszaérkezem, az aktuális téma vagy abbamarad, vagy elterelődik 2 mondat után. Mivel az egyik lánynak nincs eszköze, hogy internetezhessen, kölcsön szoktam adni neki ezt-azt, igy azt érzem, hogy kihasználnak. Volt olyan is, hogy ketten az egyik ágyban beszélgettek és, hogy én is hozzászóljak a témához, elmondtam a véleményem, de sajnos süket fülekre talált, mert vagy mosoly járt nekem vagy még az sem. Persze egyértelmű, akkor épp nem voltak kiváncsiak rám. Úgy érzem, hogy én csak megsajnálásból lehetek velük, azért, mert sajnálnak azon ellki dolgaim miatt, ami mostanában történik.. Ha esetleg valami nem tiszta, akkor kérem irják meg, és mondom. Köszönöm a válaszokat

2014. febr. 15. 03:21
 1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy azért nem beszélnek róla tovább, mikor ott vagy, mert nem is volt olyan léényeges a téma és le is zárták a dolgot. Szerintem ha azt mondják, hogy ők is kedvelnek akkor ez valószínűleg igaz is. Próbálj meg olyan dolgokra is felfigyelni, hogy például ha mennek valahova, téged is magukkal hívnak -e vagy mindig te ajánlod a következő találkozást? Van olyan, hogy külön kérdezik a véleményed valamiről? Mennyire mondanak el intimebb, titkosabb dolgokat is előtted vagy neked? Szerintem ezek mind arra utalnának, hogy bíznak benned és kedvelnek...ha meg nem, akkor sincs semmi! az egyetemre rengetegen járnak, simán összebarátkozhatsz még másokkal!:))
2014. febr. 15. 08:39
 2/2 anonim ***** válasza:
ez elég fura így de szerintem csak túl aggódód.. nem hinném hogy sajnálatból barátkoznának veled.
2014. febr. 15. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!