Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem értem! Létezik ilyen férfi?

Nem értem! Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő.

Kérem mellőzni a rosszindulatú kommenteket!

Van egy Férfi, nálam 20 évvel idősebb, családja van, hosszú évek óta házasságban él.

Itt vagyok Én, aki (most már) szintén házas és már gyerekünk is van a Férjemmel. Ez a Férfi az ország ellentétes oldalán él mint ahol Én.

Soha semmi nem volt közöttünk, csak 1x találkoztunk amikor erre járt, de akkor is a feleségével volt.(bejöttek oda ahol dolgozom)

2-3 hetente beszélünk, tartjuk a kapcsolatot, tudok róla mindent és ez fordítva is így van.

Nemrég volt a kerek születésnapom amire mindenképpen ajándékot akart nekem küldeni a barátságunk "jeléül", a barátságomért "hálául". Azt hittem küld valami apróságot. De konkrétan küldött egy 60e ft értékű ajándékot Nekem. Amit egyrészt nem akarok elfogadni, másrészt bánt, hogy ilyenekre költ. Az volt a válasza, hogy annyi mindent kapott tőlem mint barát az évek alatt, mellette álltam stb. hogy ez a minimum amit a távolból adhat nekem.

Egyrészt hihetetlen, hogy léteznek ilyen férfiak, másrészt tudom ,hogy ezt tényleg csak a barátságomért kaptam, és hihetetlen hogy valakinek ez "ennyit ér".

Ti hogy reagálnátok le?

2014. febr. 11. 20:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem fogadd el.

De azt is hozzáteszem, hogy ekkora értékü ajándékot illetlenség adnia, ha nem vagy Te is olyan anyagi helyzetben mint ö. Azért mondom, hogy illetlenség, mert kellemetlen érzéseket ébresztett benned vele.

Jobban örültél volna egy kevésbé értékes, de ötletes ajándéknak, mert a kellemetlen érzés elmaradt volna.

Viszont így nem tudod mire vélni.

Az lenne az érzésem, hogy meg akarnak venni.

Ez az én véleményem.

2014. febr. 11. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem inkább az érdekelne, hogy mit vett, azzal sokkal többet el lehet mondani, mint az árával.
2014. febr. 12. 15:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát, egy elég komoly audio ( laptop, okostelefon, tablet- hez) való felszerelést. Mielőtt megkérdezitek ez milyen ajándék egy nőnek, Én tudom miért ezt vette :)
2014. febr. 12. 18:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!