Unatkozom, mikor a barátaimmal vagyok. Mit tegyek hogy ne legyen így?
Na,szóval. Van egy baráti köröm,belőlem és még 3 nagyon jó (osztálytárs) barátnőmből áll. Köztünk is van egy szoros kapocs,mi is nagyon szeretjük egymást,sok közös élményünk van,és soha nem hagynánk cserben a másikat. Nyáron elvesztettem egy régi barátnőmet miattuk,de nem számít mert végül is megérte. Nagyon sok időt,töltünk együtt,de lassan úgy érzem túl sokat is...
Az van hogy kb. novemberig folyton folyvást volt miről beszélni,minden apró-cseprő dologról tudtunk társalogni!De most már mintha teljesen kifogytunk volna,csak a tanulásról,meg a házikról,meg az éppen történő tanórákról beszélünk...de ha arról sem(elég gyakran),akkor néma csendben ülünk egymás előtt négyen,és hallgatjuk a körülöttünk zajló életet.És ez igazán,de nagyon nagyon unalmas!
Próbáltam mindenféle témát feldobni,de sokszor csak egy 'aha'-t vagy egy bólintást kaptam,és nem igazán érzem hogy ők tennének valamit az ügyért,hiába mondtam nekik. Az az igazság hogy az osztályomban nincsenek jó fej/kedves emberek,és a sulimban se nagyon,szóval ha akarnék se tudnék új barátokra lelni. Azt akarom hogy minden olyan gördülékenyen menjen mint régen és ne legyen ez a nagy hallgatagság.Ötletek? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!