Hogyan barátkozzak vele össze "véletlenül"?
Nincsen vmi közös pont?
Egy osztálytársad akivel ő is jóban van vagy bármilyen közös pont?
Esetleg nem jár táncolni/sportolni vagy ilyesmi?
Mert ilyenkor lehet az,hogy te is beiratkozol pl táncra.Onnantól meg egyszerű össze haverkodni vele :D
Legjobb barátnőmet amúgy én is úgy ismertem meg,hogy nagyon szimpi volt és barátkozni akartam vele,de láttam,hogy kicsit másabb mint én.Így én se mertem oda menni.Aztán a melóhelyen jóban lettem pár lánnyal és ők meg már jobban ismerték ezt a lányt.Így amikor szünetek voltak mindig mentek ehhez a lányhoz én meg természetesen mentem velük.Szerencsére a barátnőm eléggé egy közvetlen típus egyből kérdezősködött rólam stb.Aztán vhogy a sors vagy nem tudom.De egy szekrénybe kerültem vele (melóhelyen kevés a szekrény).Onnantól meg szünetekben együtt voltunk.Aznap pont 12 óráztunk és mellém osztották be.Utána ahogy teltek a napok egyre többet beszélgettünk és már ott találtam magam,hogy nála kávézunk :D Ez 4 hónapja történt azóta a legjobb barátnők lettünk.Bennem meg vmi rajongási szeretet is közre játszik,mert annyira felnézek rá meg minden :DDD
Tényleg teljesen különbözünk,de annyira jól megértjük egymást:) jókat hülyülünk,beszélgetünk.
Jobb barátnőt nem kívánhatnék és ő az első olyan lány akiben érzem,hogy igaz barátnőm.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!