Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik-e igaz barátság férfi...

Létezik-e igaz barátság férfi és nő között? Lehet-e belőle igaz szerelem?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Igen, és igen, de természetesen nem törvényszerű.
2014. febr. 6. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Most akkor barátság vagy szerelem?

A kettő nem ugyanaz! Sőt!!!

Ha IGAZ barátként tekintesz a másikra, akkor nem leszel belé szerelmes csak úgy. Szerintem az egyik kizárja a másikat!

2014. febr. 6. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem letezik, nekem lassan husz eve van egy ellenkezo nemu baratom, kosz jol megvagyunk, sohasem volt koztunk tobb es nem is lesz. A 20 ev alatt mindketten meghazasodtunk, gyerekeink szulettek, a hazastarsaink siman elfogadtak ezt a baratsagot, heti szinten talalkozunk vagy beszelunk telefonon,
2014. febr. 6. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen ez egy paradoxon. Az esetek 10%-ban működik csak hosszú távon barátság amikor mindkét fél boldog és foglalt vagy egyik fél sem kívánja a másikat. A többi esetben az egyik fél többet akar és lehet más lesz belőle. Veszélyes dolog ezért.
2014. febr. 6. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Azóta nem hiszek benne, amióta a párom több éves kapcsolat után megcsalt az "állítólagos" barátnőjével. Legalább 1 évig vezettek az orromnál fogva.

Többször gyanakodtam, de mindig azt mondta hogy képzelődök és sértés nekik, hogy azt feltételeztem róluk hogy van köztük valami. Aztán kiderült, hogy mégiscsak igazam volt...

2014. febr. 6. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
igen, és igen, de szintén az a véleményem hogy veszélyes dolog.
2014. febr. 6. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Én pedig megtapasztaltam már minden verziót. Van olyan lány, akit szinte a testvéremként szeretem, barátok vagyunk jó ideje, és azok is fogunk maradni.

Volt már olyan, hogy valami barátságnak indult, de szerelem lett belőle.

Meg olyan is, hogy szerelemnek indult, de végül bizalmas jó barátok lettünk.

2014. febr. 6. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!