Szerintetek gáz lenne így elmenni a buliba?
Szerintem inkább maradj otthon, hidd el (de úgy látom te is rájöttél), nem éreznéd jól magad abban a társaságban.
Majd 2-3 év múlva már mehetsz velük, addig inkább maradj a korosztályodnál :)
13 évesen légy már gyerek még könyörgöm! Hová szaladtok, fiatalok? Miről csúszol le szerinted? Piáról, cigirő, szexről? Vagy miről?
Éa ha megjegyezhetem, miért van 17 éves barátod? Sok a korkülönbség. 17 éves fiú sok mindent ki akar próbálni már. Ilyenkor játsszák csak a nagy fiút.
Na most a kezedben a döntés: vagy vele tartasz minden a szarba, vagy kilépsz és a saját korodnak és a te szinteden lévőkkel haverkodsz.
Attól,hogy te érettebbnek érzed magad,nagy a kor különbség.
Unokahúgom 13 éves, jól nézne már ki ha a 18 éves nővérével járna bulizni.
Valószínű,hogy jó részt 17-20-as korosztály lesz.Szerintem te nem vagy oda való,oké,hogy barátnőd szülinapja meg minden,de akkor inkább menj el vele kettesbe vhová.De mostanság az ilyen korosztályú bulik elég durvák,persze társaság függő nyilván,de elég 1-2 emberke aki kicsit többet iszik és netán ki kezdene veled.
Maradj a saját korosztályodban hidd el jobb az.
Tudom,hogy sose jó a nagy kor különbség ilyenkor.
Mivel voltam úgy,hogy 5-6 évvel fiatalabbak és öregebbek társaságában.Rájöttem,hogy egyik sem jó és mindig vissza találok a saját korosztályomhoz vagyis 19-23-as kategória(21 éves vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!