Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 15-16 éves fiúk, beszélgetni?

15-16 éves fiúk, beszélgetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves vagyok, fiú barátot keresek, akivel jól ellehet beszélgetni. Nem szerelmet vagy ijesmi!!! Aki beszélgetne velem, íjon üzit vagy komit :)

2014. jan. 31. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Az iJesmivel elvágtad magad, bocsi :)
2014. jan. 31. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
14 vagyok.. ha akorod írok:)
2014. jan. 31. 21:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: A lányismerőseim fele miniribi,a másik fele meg nem foglalkozok velem mer "túl fiús vagyok". Miért baj hogy ismerősöket, barátokat szeretnék?
2014. jan. 31. 21:38
 4/8 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

nyugodtan irhatsz :)

2014. jan. 31. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló a helyesírásodra gondolt,nem pedig arra hogy baj ha ismerkedsz.

Én is fiús lány vagyok és jobban kijövök a fiúkkal tehát megértem a helyzeted,viszont egy fiú-lány barátságból gyakran szerelem alakul ki legalább az egyik fél részéről.Tehát ha te csak barátkozni szeretnél akkor figyelj oda a fiú szándékaira is.

Viszont arra is figyelj hogy ne játszd el a túlságosan fiús,vagány lányt a beilleszkedés érdekében,hanem add önmagad! ;)

14/L

2014. jan. 31. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:
17 az már sok? :D ha nem irj :)
2014. jan. 31. 21:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Uh, most néztem vissza a kérdést, mivel telefonról írtam, tényleg sok hiba van benne...:/

Ami azt illeti, nem szeretem magam megjátszani, nem is bírnám :)

Egyébként van barátom, és vele is barátságból lett szerelem, viszont már nemtudunk igazán mindent megbeszélni...

Köszönöm hogy írtál!

2014. jan. 31. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:
1 kérdés. Szoktál gamelni?
2014. febr. 1. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!