Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? A barátnőm jön...

Laurka2000 kérdése:

Mit csináljak? A barátnőm jön be mindenkinek.. 

Figyelt kérdés
Az van hogy én minden fiúval nagyon jóban vagyok és azt mondják általában az emberek hogy a barátnőmmel nagyon hasonlítunk minden téren es en sokkal jobba vagyok a fiukkal mint ő mégis a legtöbb fiunak ő tetszik....mégis mit csinaljak hogy ne én maradjak a havercsaj??? Lécci válaszoljatok....bepánikoltam

2014. jan. 22. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Érdekes! Én is voltam így, a társaságunkban mindenkinek a barátnőm tetszett. Közben megismerkedtem új emberekkel és bekerültem egy másik társaságba, ahol már én is tetszettem a fiúknak. Ráadásul elhívtam egyszer abba a társaságba a barátnőmet bulizni és ott senkinek sem tetszett.

Szerintem változhat a barátaid véleménye is, és te is megismerhetsz új embereket, akik majd máshogy tekintenek rád, nem haverként.

2014. jan. 22. 14:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ kicsit megnyugodtam :)))
2014. jan. 22. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Nalunk is ez volt, mondjuk a fiuknak inkabb egy harmadik lany jott be, de az en barinom meg haverkodott es nagyon jo dumas volt es meg soha egy mukkot nem mertem szolni, ha megis, az is mindig rosszul sult el

aztan vege lett a sulinak es kesobb (20as eveimben) osszefutottam olyan sracokkal akik felettem jartak es kiderult, hogy ok mar anno a suliban is engem nezegettek, mert szerintuk en voltam a jo no csak nem mertek megkornyekezni :)

lehet hogy neked is vannak titkos hodoloid, de szemellenzovel jarsz es nem veszed eszre oket.

Probald ki, kicsit szakadj le a baratnodrol es kezdj masokkal haverkodni

2014. jan. 23. 00:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Oksiii kösziiii
2014. jan. 23. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!